Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
válasz antikomcsi #4 üzenetére
"brutálisan zuhant a piaci értéke"
Szerintem ezt nem kell túldramatizálni. Pont annyit zuhant most, amennyit január vége óta növeketett. Inkább azt lehet mondani, hogy egy "pillanatnyi" csúcs után a részvények ára visszaállt egy egészségesebb szintre (ami még így is nagyon magas az elmúlt évekhez képes).
Egy CPU és GPU piacra éppen visszatérni próbáló AMD esetén nem tudom mennyi értelme van hatalmas profitot elvárni (az, hogy csökkent a veszteség, szerintem már nagy dolog). A gyártást fel kell futtatni, készleteket feltölteni, közben folyamatosan dolgozni a javításokon, együttműködni a szoftver/játékfejlesztőkkel, előkészíteni az R3-at, reszelni a következő steppinget és ezekkel együtt fejleszteni a Ryzen 2-t. VEGA-ról még csak nem is beszéltünk. Ezek viszik a pénzt rendesen és valószínűleg kell néhány negyedév amig megtérül a befektetés.
Szerintem a befektetők akik most bepánikoltak nagyon irreális elvárásokat támaszthattak (mint kb. egyes user-ek is a Ryzen teljesítményével kapcsolatban).[ Szerkesztve ]
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz antikomcsi #4 üzenetére
A Ryzen a jelentett negyedév után került piacra, mégis hogy a bánatba lenne bármilyen kihatása a Q1-es pénzügyi mutatókra?
Ez egyébként kiválóan jelzi, hogy mekkora rakás sz*r a tőzsde, olyanok hoznak döntéseket akiknek még józan paraszti esze sincsen, nemhogy bármilyen tárgyilagos hozzáértése."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Processzor felvásárlás
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest