Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Milyen széket vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocsi a képért menet közben jutott eszembe.
Az ilyen menet közbeni képek többet érnek ám, mint a szépen megkoreografált ételfotók!
Épp a tarjáról akartam írni, de hasznos lehet, amit írtál, mert én először 15 percet krumplival 160 fokon sütöttem, utána csak a krumplit 180-on 5 percig, ez tuti is lett, majd a tarját visszaraktam 180-ra még 15 percre talán. Kívül már minden OK volt, de nagyon picit belül még lehetett volna puhább. Viszont amit íz ízekre mondtál, az tényleg így van, sokkal ízmegtartóbb ez a sütési mód, mint ha zsiradékban sütném. A hús abszolút nem száradt ki, gyakorlatilag ha picit omlósabb belül, egyszerűen tökéletes lett volna. Fűszerezéssel nem sokat faxnizok, só, bors, fokhagymakrém bemasszíroz, kis majoranna rá utána olajjal picit végiglocsolom, átmasszírozom és 15-20 perc állás elég még a vastag szelet húsnak is.
A gyorsaság, egyszerűség és a jobban megmaradt ízek miatt maximálisan meg vagyok elégedve én is a szerkezettel!
Láttam itt pár napja csirkelábat is leírva/fotózva, az lesz a következő áldozatom. Egy baj van a géppel csak, hogy mióta megvan, egy éves adagnyi fagyasztott krumplit ettem meg és most nincs egy szál sem a hűtőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Google pixel Watch 2 , WIFI / Bluetooth verzió
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest