Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini PC
- Senki sem töröl ennél jobban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
burro
csendes tag
Hello!
Van egy kisebb problémám. Felraktam anno XP alól az ubunut. Amikor indul a gép megjelenik a bootmenu ugyebár, kiválasztom az ubuntut a progressbar szépen pattog ide- oda de semmi. Ekkor reset. Indítom másodjára és el is indul.
Gyakorlatilag ez eléggé elveszi a kedvemet, mert nem kivételes eset hanem mindig így van, de arra gondoltam újratelepítem.
appwiz-ben megjelenik az ubuntu rámegyek, hogy eltávolítás de semmit nem csinál. Elmászok az ubuntus partícióra ott az uninstall rámegyek de semmi. Berakom a telepítő cd-t arról is próbálnék indítani valamit, de semmi. Gondolom xp hibája.
Most akkor hogyan tudnám levakarni? ubuntuba bejelentkezve engedi az öngyilkosságot vagy esetleg bootolja cd-ről és abban el lehet boldogulni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest