- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
burro
csendes tag
Hello!
Van egy kisebb problémám. Felraktam anno XP alól az ubunut. Amikor indul a gép megjelenik a bootmenu ugyebár, kiválasztom az ubuntut a progressbar szépen pattog ide- oda de semmi. Ekkor reset. Indítom másodjára és el is indul.
Gyakorlatilag ez eléggé elveszi a kedvemet, mert nem kivételes eset hanem mindig így van, de arra gondoltam újratelepítem.
appwiz-ben megjelenik az ubuntu rámegyek, hogy eltávolítás de semmit nem csinál. Elmászok az ubuntus partícióra ott az uninstall rámegyek de semmi. Berakom a telepítő cd-t arról is próbálnék indítani valamit, de semmi. Gondolom xp hibája.
Most akkor hogyan tudnám levakarni? ubuntuba bejelentkezve engedi az öngyilkosságot vagy esetleg bootolja cd-ről és abban el lehet boldogulni?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest