- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Akkor csak 2db hdd mehet bele? Az 5,2 colos helyeket nem lehet átalakítani? Nekem 3hdd hely kellene.
-
imibogyo
veterán
Nekem 7970 DC2 van benne, ami elvileg 279 mm. És még mindig van előtte úgy 5-8 cm hely. Szóval bőven belefér a 238 is.
Earl: át kell helyezni, szerintem elég könnyen megoldható ez a probléma. Túl leszek az államvizsgáimon (remélem), akkor neki kezdek a mod-nak.
-
Mian
aktív tag
A gyártó oldalán 210mm-t ír mint ahogy Ő is a teszt legelején, valószínűleg elgépelte.
Szóval a 238 már bőven felejtős. :S -
global_ug
újonc
Üdv! A vga méretét írtad, hogy 23,5cm ami befér. az 235mm, vagy 23,5 +- valamennyi? 238mm kártya még belemegy? ilyen házban gondolkodom én is, de 238mm-es vga-t raknék bele, viszont szükségem lenne a hdd, ssd felfogató lemezre is.
-
törölt tag
nekem is tetszik ez a kis dög, egyetlen egy bajom van/volna vele: a szerencsétlen helyen lévő gombok és csatlakozók.
-
tvse1995
senior tag
Amit a végén írtam arról mi a vélemény? Cseréljem a képeket sajátra?
Ja és köszönöm, hogy elolvastátok. -
Valty
aktív tag
Ilyet vettem én is tegnapelőtt, meég nem rakodtam bele (majd csak valamikor karácsony előtt), csak gyorsan átfutottam, hogy mi is ez, aztán visszatettem a dobozba
Ami nekem nem tetszik, az hogy a csavarokat szabadkézzel csak nehezen (vagy végképp nem) lehet csavarni, de ennyi pénzért szerintem ez a ház teljesen korrekt.
-
Speeedfire
félisten
Jó kis ház, főleg ennyit.
Ha most kellene házat vennem, biztos ezt venném nem a CM 331-et.Ja, címlapra vele!
-
norbee2244
senior tag
Nekem is ilyen házam van. A kábel managment tényleg szörnyűre sikeredett konkrétan a kábeleimet felülre kellett bezsúfolnom és az eleje nekem is rezonál és tisztíthatatlan az előlapi szivacs. 9600gt mögött már egy másik hdd elég nehézkesen fért el a vga táp csatlakozója miatt. Valahogy én halkabb - rezgés mentesebbre számítottam pedig azóta már az oldalát leszigeteltem.
-
tvse1995
senior tag
Hogy is szokták ezt?
Ja, megvan: Nyíljá meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest