- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
podtibi
senior tag
-
podtibi
senior tag
Szerintem feleslegesen próbálod a saját igazadat helyettesíteni az övével. Ő csak a sajátmeglátását próbálja megértetni veled, miközben te semmibe veszed mindezt. Végülis mit vársz ebben a helyzetben? Hagyja ott az egészet, mert te neked más a hozzáállásod az egészhez? Ami meg azt illeti, szerintem senki sem tökéletes, tehát nem illene lenézni mert tőzsdézik kripto szinten. Már ha jól értelmeztem az eddigi olvasottakat.
-
podtibi
senior tag
válasz
tordaitibi
üzenetére
"A fizikai tárgyaknak ez behozhatatlan előnye a virtuálisokkal szemben hogy az alapértékét 2050-ben is meg fogja őrizni." Már meg bocsáss, de ne légy naív ha kérhetem.
Tudod jól hogy egy ponton túl minden értékét veszíti vagy na adj isten múzeumba való mivolta miatt többet ér a semminél. Az meg már hogy egy gyűjtő miért mennyit is ad, az a saját ügye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- New World - az új Amazon MMORPG
- Automata kávégépek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen autót vegyek?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Tudod jól hogy egy ponton túl minden értékét veszíti vagy na adj isten múzeumba való mivolta miatt többet ér a semminél. Az meg már hogy egy gyűjtő miért mennyit is ad, az a saját ügye.