Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Samsung LCD és LED TV-k
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
 - OLED TV topic
 - Androidos tablet topic
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - iPad topik
 - Apple asztali gépek
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

almafa42
aktív tag
válasz

viharhozo

üzenetére
						Ezen megakadtam én is. Feltesz egy nyitott kérdést, kifejtem, aztán az a baj, hogy sok szót használtam.
 Arra kérdésre amúgy, hogy miért vesz fel valaki 9%-os stablecoin hitelt az elérhető 5% USD hitel helyett amúgy van több válasz is.
- Nem érhető el neki az 5%-os USD hitel. Ennek lehet oka, hogy pl Nigériában él. Lehet az, hogy nincs bankszámlája. Az ő országában nem adnak USD hitelt. Stb. Vagy akár vegyük kishazánkat. Tök mindegy, mennyi vagyonod van, hitelt a kereseted alapján kapsz, oda meg csak az alkalmazotti fizetésedet számolják be értelmesen, minden más egy tortúra. Ha alacsony a kereseted, egyszerűen nem kapsz elég hitelt.
- Elérhető a hitel, de sok a bürokratikus akadálya. Nekem most kell a hitel, nem 2 hónap múlva. A személyi hitelek nem véletlenül léteznek, sok esetben bőven 9% fölötti kamattal.Azt látom visszatérő problémának itt a kriptos kérdéskörrel kapcsolatban, hogy attól még, hogy valakinek valami nem érték, még másnak lehet az. Úgy tűnik ezt nehéz feldolgozni. Ezt azért nem értem, mert az egész kapitalizmus a szabad piaci árképzésre épül (és ebbe avatkozik be az állam itt-ott). Hiába szerintem okádék a kelkáposzta, az árúsnak pedig nekem kellene fizetnie, hogy megszabadítsam ettől a terhétől, valaki más mégis fizet érte. Szerintem baromság, mégsem hülyézek le a Fővám téren minden nénit aki megveszi.

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Samsung LCD és LED TV-k
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
 - Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
 - Autós topik
 - Arc Raiders
 - OLED TV topic
 - Yettel topik
 - További aktív témák...

- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller

- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
 - Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
 - ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
 - GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
 - Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest