Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
Szerinted ez engem hol érint? Elárulom, sehol. Olyan pénzem van benne, amit kriptoval, bányászattal halmoztam fel. Ha ma mindet bebuknám akkor is komoly összeget vettem már ki, tehát nem dobnék kötelet. Sőt, azt is elárulom, hogy olyan pénzt tettem anno bele, ami szintén nem fájt volna, mert erre lett szánva.
Ilyen sztorik mindig voltak és lesznek, kockázat nélkül nincs haszon. Aki mindenét felteszi a ruletten azt nem tudom sajnálni.totron: igen, miért 13 évesen kit kellett volna elvinni? 30 éveseket? Mindenkit a maga idejében és a maga céljára. Akkor is voltak ilyen filozófus dumájú lúzerek. A Bájkeverő c. film jelenete jut róluk eszembe, mikor Brendon nyáldumája nem jön annyira be a csajnak..
Ide meg azok jönnek kárörvendeni, akiknek kisiklott a pénzügyi élete és most dögöljön meg a szomszéd lova. Na meg kárörvendeni, (ahogy elnézem), semmivel sem jobbak az ilyenek brókernél. Én a saját pénzemet viszem vásárra, nem másokat ültetek fel a lóra, szóval nem én vagyok az emberetek.
Részemről befejeztem, sok sikert mindenkinek és fel a fejjel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Arch Linux
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- World of Tanks - MMO
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest