Új hozzászólás Aktív témák
-
"A porszívó forgatja másik irányba"->Ezt azért gondold meg egy kicsit.A porszívó nem forgatja a ventit,a porszívó szívja a levegőt. Ez a szívóerő forgatja a ventit.És ugyanez a szívóerő szívja ki a port a bordák közül...emiatt hívjuk porszívónak.Az csak másodlagos dolog,hogy forgatja aventillátort,ennek semmi köze a portalanításhoz.
-
{Zodiac}
senior tag
én örülnék neki, ha a Zalmim így indulna, nem tudom mire gondoltok, amikor azt mondjátok kamu marketing. ugyan ez történik, amikor pucolom, csak akkor ki van kapcsolva ugyebár és a porszívó forgatja ellentétes irányba. csomó macerától kímélnének meg engem, mert a gépem be van építve elég rensdesen...
de lehet, csak lusta vagyok?
-
Komoly ötlet ez az ellentétesen pörgő venti. Vajon tényleg használ is?
lujó55:
-
Manbal
senior tag
Majd egy Toxic 8970-esre lehet hogy pályázok a távoli jövőben, de egyelőre maximálisan jó a gépem, a legújabb játékokat is viszi max grafikán 1280x1024ben. Akkor meg minek költenék? Attól függetlenül nem tűnik rossz választásnak ez a Lighting
-
B@ron
csendes tag
A Videó magáért beszél: http://youtu.be/YNwi0MHRiRw
-
Malachi
addikt
oké, szuper. és az 560 utóda mikor jön?
-
kromatika
veterán
nagyon tetszik.komoly kari
-
Retekegér
MODERÁTOR
Azt nem mondtam, hogy nem lényeg, csak hogy elenyésző a különbség. Ha visszaemlékszel a GTX 680 egy hajszálnyival letolta a trónról a 7970-et, aztán a friss driver után vissza minden. Nem mindenki tuningolja a csúcskártyákat, ha normál használat mellett nem kell kompromisszumot kötni. Mert ugye az lenne a lényeg, a geek-ek nem tartoznak ebbe a körbe.
-
mghltm
addikt
-
Angel1981
veterán
Komoly presztízsnyereség ez az MSI-nek!
A többiek hol vannak? -
{Zodiac}
senior tag
"a bekapcsolást követően 30 másodpercig fordított irányba forognak a ventilátorok"
hejj, valakik tudnak gondolkodni!
-
Televan74
nagyúr
De jó lenne ha nálunk is dollár árában lehetne kapni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
R7970 Lightning sokkal szebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat gyárilag tuningolt GeForce GTX 680-as VGA-ja a zöld oldalt repítheti a csúcsra.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest