Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
"és ebben a kategóriában a világon elsőként egy PCI Express x16 bővítőhellyel is rendelkezik"
-
PH-User
addikt
Nagyon jó kis lap, nekem is tetszik, bár az ára nem lesz valami kellemes.
-
eclipse006
őstag
Ez az ITX lap tetszik idáig a legjobban.szerintem azért ha mondjuk egy HD4670-et belepakolunk akkor még 1-2 játékra is jó(többre is).
-
Devid_81
félisten
Ez fincsi!
-
marositech
senior tag
-
Móci
addikt
Pont ma nézegettem, tetszik nagyon a kis lap! Harminc párért annyira nem is vészes.
Egy kérdés: a 16x-os slotba bele lehet e rakni az 1x-es kártyát, konkrétan hangkártya érdekelne. Tudom, idiótán hangzik, de olvastam rengeteg prot, kontrát...
A nemre tippelek én is, de azért egy kérdést megér. -
Hulk24
senior tag
Az árról egy kis info: [link]
-
VaniliásRönk
nagyúr
Miért kell ilyen dinnyének lenni ezzel a magozással?
Muszáj az Intel és az nVidia idétlen elnevezéseit átvenni? Van annak rendes neve is.
-
Pixelmaster
tag
komplett gép jóformán, egy klasz kis proci hdd és kész is, és milyen kis helyen is elfér, és símán eldöcög egy ilyen konfigon a crysis, persze nem maxon, de TV belé betölni egy kis gépet nah nem szaporítom a szót, klassz kis cucc ez is, tényleg az ára érdekelne
200 euróig nagyon okés, mert végülis VGA-t is kapsz érte.... de többet valahogy nem adnék érte... -
Sanyix
őstag
és a zatom KIHAJTYAE?
-
Quan-Chi
őstag
nekem kifejezetten tetszik ez a megoldás ... régóta gondolkodok egy gaming cube-on! nemrég jött ki egy LP-os GTS250 egy olyat bele E7400-al vagy E8400-al , 2 gb ram, és szinte minden vígan elzörög rajta
-
John_Doe
senior tag
A Core 2 nem csak Duo lehet hanem Quad is.
A gyártó oldaláról:
General details
* New tweaked and tuned ZOTAC GeForce® 9300-ITX WiFi (GF9300-I-E)
* Award winning ZOTAC GeForce® 9300-ITX WiFi gets enhanced
* NVIDIA® GeForce® 9300 chipset
o 16 CUDA™ processors
o GPU clock: 580 MHz
o Shader clock: 1400 MHz
* Intel® Core™ 2 Duo, Core™ 2 Quad, Core™ 2 Extreme, Pentium® -
dezz
nagyúr
"Tuningolt grafikus kártyás alaplap a Zotactól" (Cím!)
Jaj, ezt nem kellett volna! Így terjed a hülyeség, már bocs.
Talán integrált GPU-s... Ebből csak a tech-analfabéta nem tudja, miről van szó, de annak meg teljesen mindegy."Az alaplap tartalmaz még egy integrált, de gyárilag emelt órajelű GeForce 9300 grafikus kártyát is"
Legalább itt jó lenne átírni, ha a címet nem lehet...
-
total90
veterán
Rendben van a cucc nagyon
-
old gray
addikt
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
Sehol nem látom a 4 magos cpuk támogatását.
-
TomLion
tag
A 16 Cuda-mag nem elég PhysXre...
ettől eltekintve érdekes próbálkozás, bár a húzás nem hiszem, hogy sokat számít...
-
mephi666
nagyúr
-
törölt tag
van más olyan itx lap, ami nem integrált cpu-s, és a feszeket, órajelet lehet nyüstölni? downclock szempontból érdekelne...
-
Baba cucc az már biztos, nekem tetszik legalábbis. Az ára viszont biztosan erős visszatartó erő lesz szerintem, hogy megvegyem. A tuningolás lehetősége azért nem semmi, meg a x16-os PCIe port, már csak a DDR2 kellene átváltani 3-ra mert lassan olyan RAM-ot nem érdemes venni. Habár régi foglalathoz régi foglalat jár.
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #7 üzenetére
Pont ez az, ami nem működik DVI-D-vel. A működéséhez kellene ugyanis analog jel, az meg a DVI-D-ből egy deka sem jön ki. Igazából nem is értem miért nem DVI-D csatlakozót raktak rá, miért DVI-I-t, ha egyszer bekötésre tisztán digitális.
-
.mf
veterán
"ebben a kategóriában a világon elsőként egy PCI Express x16 bővítőhellyel is rendelkezik."
Első már biztosan nem, mert már legalább 2 PCIe x16-os mITX lapot láttam már...
Szerk: na lám, amíg keresgéltem, be is előztek...
-
Junkiiii
csendes tag
Kategóriában első PCI-E 16x.... kicsit erősnek érzem...
-
P00By
nagyúr
Nekem nagyon tetszik!
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
DVI-D-re hiába tolod rá az átalakítót...
-
Krízist hogy viszi?
-
Geönczy
aktív tag
Haha
Egy 2cm-es hűtő akkor még a vga-ra és még tovább húzhatod.
A végén még ilyeneket fognak használni tuninglapnak....na jó nem. -
oliba
őstag
Ebbe kell egy 5970-es radeon és egy Noctua D14-es procihűtő egy Q9550-essel
-
Mr.Csizmás
titán
Igaz az IGP-nek semmi értelme, ha már ott az x16...jó kis powercube-t lehet csinálni belőle egy Q8200+5770-el
viszont a D-SUB csatit nem kellett volna, elég lenne egy DVI átalakítót adni mellé....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest