GeForce chipsettel szerelt Mini-ITX alaplap a Zotactól

A Zotac tovább bővíti Mini-ITX alaplapjainak termékskáláját, ezúttal egy NVIDIA GeForce 9300 chipsettel szerelt példányt jelentettek be. A 170 x 170 mm-es méretekkel rendelkező Zotac GeForce 9300-ITX WiFi, Intel LGA775 tokozású Core 2 Duo, Quad, Extreme Edition és Celeron processzorokat fogadhat, melléjük a két memóriafoglalatba összesen 8 GB-nyi, 800 MHz-es DDR2 modul illeszthető.


Zotac GeForce 9300-ITX WiFi [+]

Az alaplapi chipsetbe integrált grafikus processzor a Microsoft DirectX 10 és OpenGL 2.1 támogatás mellett NVIDIA CUDA és PhysX kompatibilis, rendelkezik a nagy felbontású videofájlok lejátszását hardveresen segítő PureVideo HD technológiával, és Hybrid SLI képességekkel is. Utóbbi kihasználásához, illetve a nagyobb grafikus teljesítmény eléréséhez egy tizenhatszoros PCI Express csatlakozóval is felszerelték.


[+]

Az alaplapi GPU hátlapi kivezetései között HDCP kompatibilis HDMI, DVI és D-Sub csatlakozót is találni. Mellette egy PS/2, hat USB 2.0 (további hat alaplapi kivezetések formájában áll rendelkezésre), egy eSATA port, a Wi-Fi (802.11 b/g) modul antennacsatlakozója, Gigabit Ethernet és a hatcsatornás audiokodek kivezetései kaptak helyet. Tárolóegységeket két SATA-300 csatlakozó fogadhat, ezek igény szerint RAID 0 vagy 1 üzemmódban is használhatók. A Zotac két év garanciát vállal rá, az áráról és a megjelenés pontos időpontjától egyelőre nem adtak ki információt.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Zotac

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés