- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu77
őstag
Hát bárcsak nekem lenne ilyen mákfaktorom.
Amúgy egy kósza gondolat jutott eszembe. Ugyebár közismert hogy az E magok visszafogják a ringbusz sebességét. Nos lehet-e az hogy ha az E magok le vannak tiltva és úgy a ringbusz is gyorsabban szaladgál kihatással a memóriavezérlőre, mint tuningbarátabb opció? Érdemes lenne ezen oldalról egyszer megtesztelni. Ki tudja, lehet az is kihat a dologra. Persze ez részemről csak spekuláció. -
Balu77
őstag
Azt tudom, de eddig bárhol, ahol néztem neten (cikkek, fórumok) azt írták hogy 3600 fölött már alig van ami megmozdul gear1-ben, a 4000 felett pedig alig-alig találni, de az már igen expert, de az is csak épp hogy a fölött. Ez a 4800 így akkor igen nagy kuriózum lenne gear1-ben!
#7 arabus: na akkor én is dobnék mindent a kezemből!
-
Balu77
őstag
DDR4-4800 Gear1-ben? Nem is tudtam hogy viszi. Eddig nem úgy volt hogy DDR4-nél 3200 a hivatalos max. gear1-ben, illetve a 3600-ot még úgy általában megkajálta, de 4800 egyből?
Miről maradtam le?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fotós kérdések órája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest