- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát bárcsak nekem lenne ilyen mákfaktorom.
Amúgy egy kósza gondolat jutott eszembe. Ugyebár közismert hogy az E magok visszafogják a ringbusz sebességét. Nos lehet-e az hogy ha az E magok le vannak tiltva és úgy a ringbusz is gyorsabban szaladgál kihatással a memóriavezérlőre, mint tuningbarátabb opció? Érdemes lenne ezen oldalról egyszer megtesztelni. Ki tudja, lehet az is kihat a dologra. Persze ez részemről csak spekuláció. -
Azt tudom, de eddig bárhol, ahol néztem neten (cikkek, fórumok) azt írták hogy 3600 fölött már alig van ami megmozdul gear1-ben, a 4000 felett pedig alig-alig találni, de az már igen expert, de az is csak épp hogy a fölött. Ez a 4800 így akkor igen nagy kuriózum lenne gear1-ben!
#7 arabus: na akkor én is dobnék mindent a kezemből!
-
DDR4-4800 Gear1-ben? Nem is tudtam hogy viszi. Eddig nem úgy volt hogy DDR4-nél 3200 a hivatalos max. gear1-ben, illetve a 3600-ot még úgy általában megkajálta, de 4800 egyből?
Miről maradtam le?
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest