Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu77
őstag
Hát bárcsak nekem lenne ilyen mákfaktorom.
Amúgy egy kósza gondolat jutott eszembe. Ugyebár közismert hogy az E magok visszafogják a ringbusz sebességét. Nos lehet-e az hogy ha az E magok le vannak tiltva és úgy a ringbusz is gyorsabban szaladgál kihatással a memóriavezérlőre, mint tuningbarátabb opció? Érdemes lenne ezen oldalról egyszer megtesztelni. Ki tudja, lehet az is kihat a dologra. Persze ez részemről csak spekuláció. -
Balu77
őstag
Azt tudom, de eddig bárhol, ahol néztem neten (cikkek, fórumok) azt írták hogy 3600 fölött már alig van ami megmozdul gear1-ben, a 4000 felett pedig alig-alig találni, de az már igen expert, de az is csak épp hogy a fölött. Ez a 4800 így akkor igen nagy kuriózum lenne gear1-ben!
#7 arabus: na akkor én is dobnék mindent a kezemből!

-
törölt tag
Van olyan is, hogy a hivatalos sem stabil teljesen, mert lehet gyenge a lap tápja/vezetékezése, vagy a processzor memóriavezérlője, elmozdulhat a csatlakozóban a modul, stb.
Ez hosszabb-rövidebb idő után derül csak ki, mert lassan jön össze annyi fura eset/anomália, hogy egyáltalán gyanakodni lehet hogy mi van ezek mögött..Már ott hülyeséget képes csinálni a rendszer, ha a memória 1,4-1,5V-ot kéri, amúgy a memória vezérlő másik felén a processzor meg nagyrészt idle hever, igen alacsony feszültségen letámasztva.
Szóval szén-tunning memóriát, lehetőleg akkor vegyünk mindennapi használatra, ha a megfelelő körülményeket is tudunk biztosítani hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi