Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Ha megnézed akkor a Microsoft és a felhasználók egy libikókán ülnek.
Ha kiad egy új oprendszert az MS és próbál újításokat hozni és valamelyik része vagy maga az egész oprendszer nem jó akkor a felhasználók lehurrogják az MS-t.
De később megoldja azokat a gondokat az MS amik problémásak voltak lehetőségeikhez mérten az adott oprendszernél.
Ezzel kapcsolatban eszembe jut a Windows Vista. Mikor megjelent aki csak tudta felrakta a gépére és hurrogott, hogy nem jó.
Persze, hogy nem volt jó, mert a megjelenés időpontjában magas volt az alap erőforrás igénye az oprendszernek és ráadásul 1 magos CPU-val meg 512-1GB-nyi memóriával ellátott gépekre dobták fel az emberek.Én anno már 4 magos CPU-val, 4 GB RAM-mal futottam neki a Vista telepítésnek és minden jó volt, nem volt gondom. Mikor megjelent a Vista akkor én is 1 magos CPU-val és 1 GB-nyi memóriával ellátott géppel rendelkeztem amire eszembe sem jutott felrakni, bőven jó volt nekem az XP SP2.
Egyik barátom a Vista megjelenése után rakott magának össze egy 2 magos 4 GB RAM-os gépet. Nem volt gondja neki sem.
Másik barátomnak volt egy laptopja ami régről volt meg neki, de 2 magos procija már volt, és 1 GB RAM is volt benne. Akkora már kiadták az SP1-gyet a Vistánál, ami ha jól emlékszem akkor hozott némi finomhangolást a rendszerigényét tekintve és neki is működött rendesen bőven jó használati sebességgel.A Vista után megjelent a Windows 7 amiről már szinte senki nem mondott rosszat (legalábbis én nem hallottam/olvastam sehol), mert az MS tanult az előző hibájából, és finomhangolták az erőforrásigényét és csiszoltak rajta ahol kell, újításokat is hoztak az előző és a többi oprendszerhez képest (ezt úgy írom mint laikus és egyszerű felhasználó).
Win7 után jött a Windows 8, amiben megint újításokat akartak hozni, de nem tetszett a felhasználók többségének, az egyik legnagyobb hiányossága a Win8-nak a Start menü hiánya (számomra hiányzik), és lám a Windows 8.1-ben vissza hozták.
Szóval az MS szerintem nem feltétlen egy rossz és béna cég csak simán azt kell látni, hogy próbálnak fejleszteni, újítani néha több, néha kevesebb sikerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest