Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
akkor még analógot próbáltam nézni vele. dazzle. a pinacle hybrid pro gyengébb kiadása, az eredeti softverrel. siralmas volt a progi is, a tv is, (már amíg működött...) állandóan fagyott, tvrec szinte lehetetlen volt. pfújjj.
én megfogadtam, ha tv, akkor csak leadtek. azzal még nem volt gond. csak hát az ember mindig elcsábul.
más.
a pctv hasonlatos dolog a hangkártyához. nem olyan, mint egy vga, aminek elolvasod a specifikációját, megnézel pár összehasonlító tesztet, megveszed, és valszeg azt kapod, mire számítottál.
ez sokkal szubjektívebb, és szoftverkörnyezet, egyéb körülmények miatt kényesebb dolog. olvasgatsz, megveszed, hazaviszed, kipróbálod, és sokszor nem az van, amit elképzeltél....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Drive
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztalos klub
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon - Awesome Mint - mentazöld színű
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- MiVue C595WD első és hátsó autós kamera
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest