- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blagolf
senior tag
Van 4 márka, és mind rohadt drága.
-
Crafter32
őstag
Kár, hogy nincs Sony.
-
Shyciii
veterán
Az előző telefonomra amit még nem adtam el elég jó árat mondanak, viszont ahogy nézem ez nem magyar cég, és nagyon úgy tűnik, hogy a szervizelést sem itt végzik. És mivel konkrétan tök ismeretlen cég, én nem bíznék meg bennük (egyelőre).
-
mrThomi
addikt
Megnéztem az oldalt, nem vagyok annyira tisztában a magyar árakkal mert nem otthon élek és már 15 éve nem is használok forintot, följebb is írták hogy ezek az árak drágák az újhoz képest, de én nem vennék ilyen helyről, mert tudom hogy ráteszik a hasznukat és alkudni se lehet. Ebay is teli van refurbished telókkal, főleg iphone, de azokat is pörgettem mindig tovább és elnézve euróban az árukat, nem tudom ki veszi meg őket, mert akár eggyel kisebb tárhellyel, olcsóbban is de újat kapsz...Még csak képeket se tudnak föltenni az eladandó termékről, utálom az ilyet. Értem a kezdeményezést, de én inkább veszek egy telefon őrültől vagy tesztelőtől aki gyakrabb cseréli a telefonjait, elmegyek megnézem és még a kábel is szűzen fekszik a dobozba. Tudom honnan vette, hány napos a taló, hogy használta stb. Ezen az oldalon meg ki tudja hányszor volt már reparálva, ahogy látom eredeti doboz, tartozékok sincsen, képek se a telóról, de aki erre esküszik vegye, de én akkor már inkább újjat vennék ha nem találok megbízható eladót mintsem ilyen helyről.
-
aujjobba
addikt
válasz
Roland8622 #6 üzenetére
Neztem pl. i13 Pro 128GB-ot, 370ezer forint korul vannak.
Hardverapron se olcsobbak, raadasul itt van 1 ev garancia, tuti 85% feletti az akksi, ha gebasz van visszaveszik (elvileg).
Megneztem az eladasi lehetoseget is, a Xr-emert (128GB) adnanak 90-110ezer kozott, az se rossz szerintem. -
Roland8622
aktív tag
Kíváncsiságból felnéztem. Még drágább mint újonnan nem is egy készülék.
-
razorka777
veterán
Nagyon megéri, ja mégsem.
-
plömplöm
őstag
miért lehetne szűrni a shopban olyan marhaságokra, mint pld vezeték nélküli töltés, vagy 5g. színre lehet, mert ez a fontosch!
-
kisso979
csendes tag
Tök jó, hogy tudnék venni egy használt telót pont annyiért, mint újonnan volt 3 éve! Aki ezt bekajálja, szóljon. Van egy Mária forrásban frissen megáldott 50 forintosom, most 15000 helyett odaadom 12000ért.
-
Y72
aktív tag
Ez most komoly?
Akkor inkább apróhirdetésből veszem meg ui max 20e Ft-al olcsóbb csak egy új telefonnál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Rejoy.hu-ról alaposan letesztelt, felújított okostelefonokat rendelhetsz online, 12 hónap garancia is jár hozzájuk.
- Politika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Suzuki topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- OpenWRT topic
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest