Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tripower
tag
jó gáma lesz várom!
-
HS 2142
őstag
Se konzol, se fölös pénz. Kár pedig imádom a Light Cycle-t.
-
csoli31
aktív tag
Vegyél alapul egy Mass Effect 2 CE-t, vagy egy Mafia 2 CE kiadást (most hirtelen ezek ugrottak be). Sokkal több minden van benne (nem mellesleg olcsóbban)! Én sem a játékbeli plusz tartalmakra gondoltam. Egyszerűen keveslem azt az egy darab plusz dolgot ennyi pénzért! Remélem így már érted.
-
csoli31
aktív tag
Ez a CE, egy nagy vicc kategória! Egy Light Cycle-t adnak hozzá modell formájában, és semmi mást... és ezért elkérnek 130$?! Szánalmas!
-
ArchElf
addikt
válasz
infectedmann #5 üzenetére
Én sem hallottam még erről... A 2.0-át többször végignyomtam, várós ez is (csak nincs olyan gépem, amin egyáltalán elindulna)... Na majd 2-3 év múlva
AE
-
infectedmann
őstag
? Nem is hallottam eddig erről a játékról
-
Gabr
tag
Végre jönnek az új játékok!
-
VictorHUN
aktív tag
20 centinél nagyobb nem lehet
-
Sicilian
addikt
Nem rossz, tetszik
Mondjuk kíváncsi lennék mekkora az a modell
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest