- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR4300 - N750 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viperator
őstag
Üdv! Mostanában elég gyakran megszakad a WIFI, mindig újra kell(ett) indítani a routert.... (TP Link WD1043) Esetleg tönkrement a WIFI elektronikája? Mi a teendő?
-
Viperator
őstag
Szép estét! Tipikus panellakásban lakunk, ismerve a vasbeton szerkezete miatt a wifi jel arányosan gyengül... Van valakinek ötlete, hogy milyen kiegészítőt érdemes venni? (mint pl hatótávnövelő) Oda van vezetve a netkábel és nincs használatban (egyébként működik), kábeles kiegészítő létezik? (mobil miatt és wifis)
-
Viperator
őstag
Üdv! Router felületbe való bejutási kódot elfelejtettem és ezért csináltam reset-et. Újra beállítottam, mint ahogy régen. Most meg nem lehet wifire rámenni (mobillal), kód rendben van és felvéve a MAC filteringbe is a mobilok MAC számai. Mi lehet a gond? (korábban nem volt gond) Lehet, hogy a régió nem stimmel? (USA és Hungary sem jó)
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest