- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topik
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RIC5I
tag
single részben nagyon nagyon gyenge lett ez a rész a storynak örültem több volt mint a semmi mint az eddigi részekbe de kicsit sótlan volt de egy verekedős játékban nem is várnék többet annak meg hogy kicsit fejlesszenek tökéletes volt
viszont a competitive része isszonyatosan jó az eddigi legkidolgozottabb harcrendszerrel imádom best of
csak ezek az értelmetlen pénzért adott DLC k wtf amik az eddigi részekben alaptartalmai voltak a játéknak éljen a modern játék ipar
-
elithun
őstag
Hát a Tekken 7 nekem sem nagyon jött be, így sokat nem is játszottam vele, de tény, hogy az online torunamenteket élvezet nézni.
Örülök a sikerének, remélem egy Team VS-t még lefejlesztenek hozzá azért. -
mad1
veterán
Az eladasok magukert beszelnek,gyanus itt a folytatas a kesobbiekben.
-
GreatL
őstag
Megvettem én is. Dead Or Alive 5-nél semmivel nem jobb. Ha ez lenne az utolsó rész PC-re az sem érdekelne különösebben.
-
ribizly
veterán
Én is megvettem, de annyira nem vagyok sajnos elájulva tőle, mint anno PSX-en az előző részektől.
Igazából csak az nem tetszik benne, hogy az arcade küzdelmek kicsit rövidre sikerültek meg a story nagyon gagyi. Egyébként örülök, hogy végre PC-n is lehet Tekken-t tolni. Szinte elképzelhetetlen még mindig, -
GodGamer5
addikt
Szerintem eléggé elfáradt már ez a széria...
-
mad1
veterán
Hajrá ,csak igy tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Banggood
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest