Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
LOOOOL, nekem volt Clevo D900T-m 3,6-os prescottal, 7900GTX-szel, jó gép volt, de nem lehetett a hangjánál a szobában megmaradni, nemhogy mellette. Belegondolt már valaki abba, hogy milyen hangja lehet ENNEK? Egyébként sztem ettől szerver, azoknál mindegy, mekkora a hang
-
Hebry
senior tag
Böszme nagy jószág, böszme áron.
Ebben az esetben ekkora teljesítményhez jobb egy asztali. -
törölt tag
Igen, rengeteg kolléga van a cégnél, akik dokkolóval szaladgálnak. Én Enszuke azon gondolatát elemeztem ki, hogy a dokkolóba még VGA-t, merevlemezt akar pakolni. Különösen a VGA kérdéses. És azért céges területen előfordulhat, hog nem csakaz irodűában van szükség nagyobb grafikus teljesítményre. Az igaz, hoy nem repülőn,hanem mondjuka partnernél, amikor prezentálja az anyagot.
-
Cs_Laci
senior tag
Köszi, ismerem a PCI Express szabvány elméleti képességeit. De ez egy elméleti sávszélesség. Lineáris, folytonos, egyirányú adatfolyamra. Ebben semmilyen formában nincs benne a késleltetés, amivel viszont nem lesz elhanyagolható egy 10m hosszú kábelen. Külső gigabites csatolónak jó, külső RAID-nek még talán jó, küldő high-end VGA-nak kétséges. Egy 100km-es optikai kábelnek sem a sávszélességével van probléma, mégsem dughatsz a végére külső VGA-t.
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
válasz #06658560 #28 üzenetére
Ez valami vicc akar lenni?... Lattal mar docking stationt hasznalo embert? Es az vitte magaval a kulfoldi utakra a dokkot meg a 22"-es monitort?...
Persze, hogy nem.
A dokkolos moka arra van, hogy amikor az ember "otthon" van, akkor minel kevesbe zavarjak a laptopos kompromisszumok. Amikor meg utazik, akkor meg egy mozdulattal kiveszi a gepet, ami ezzel visszavaltozik kompromisszumos, de hordozhat masinava.DRM is theft
-
törölt tag
Aztán mennyire lenne jó megoldás, hogy mész valahova, mondjuk a külföldi cég telephelyre, és dolgoznod is kell, de a konstrukcióból adódóan vinned kell a dokkolót, a külső vinyót, egy külön VGA-t. Amik meg csak úgy lógnak pőrén a dokkolóból kifele. Reptéren elég macerás, esetleg nehéz, csak kézipoggyászként tudod megodlani a szállítását, már ha mondjuk elfogadják, hogy így szállítod a dolgaid. És milyen jó benyomást teszel mondjuk egy BMW-s megbeszélésen, ha megérkezel, tíz percig a géped dugdosod össze, kiáll a dokkolóból egy VGa, vagy kettő, meg a vinyó. Játékos notinak meg megitn értelmetlen lenne, ha nagyon notit akarsz a lanpartikhoz, akkor ugyanígy cipelned kell midnent, holott egy kisebb házba is bele tudod tenni a gépet, és ott egyben van midnen, nem történhet a szállítás közben annyi sérülés, és itt esetlegesen mondjuk egy VGA csatira gondolok, ha valahol leejted a nagy pakolásban.
-
Cs_Laci
senior tag
Ha azt veszed, hogy asztali gépeknél mennyi időbe került nekik, hogy legyen egy integrált és egy normál VGA, és 2D-ben lekapcsoljon a normál VGA, csak az integrált maradjon... És még az sem megy normálisan... Meg amúgy nem hiszem, hogy elbírná 2.0-s szabvány a 16x vezetéket akkora távolságon. Inkább csak lassabb eszközökhöz lenne értelme... Bár már erőlködtek USB-s VGA-n is..
-
Cs_Laci
senior tag
Számtechben semmi sem időtálló. A csúcstechnika a legkevésbé.... Ennél a megoldásnál inkább az az újdonsg, hogy most már ott tart a technológia, hogy meg LEHET építeni egy ilyet. Régen erre esély sem volt.
10 éve a notiknál iszonyú teljesítményproblémák voltak, hamar túl gyengék lettek. Most értünk el oda, hogy egy 3 éves noti nem feltétlenül kevés aktuális feladatokra. Persze kivétel a játék. Viszont a játéknál szvsz sosem fogunk eljutni odáig, hogy egy noti legalábbis összemérhető legyen egy asztali géppel.
-
serwer
csendes tag
eee pc-s kérdést ne itt tegyem fel, ugye?
-
luw2win
őstag
Kiváncsi lennénk a SLi- 8800M GTX höm-re
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Ste
addikt
pont az kérdeztem volna, hogy az akkuja hol van, de akkor a jelek szerint nem kellett csalódnom
ha meg ennyire asztali akkor nem értem a kialakítását, és miért erőltetik a noti formát
bár ez biztos azért van, mert nem nekem készült -
t72killer
titán
Akinek nagyon komoly kapacitas kell, az uis asztalit hasznal, 10-ed annyi aron.
Amugy SzVSz akarmilyen tervezomunkara eleg manapsag egy T9300-T9500zal es 1db qadro FX570M-1600M-mel +4GB rammal szerelt noti... (es nem kerul 1 vagon penzbe + belefer 3 kiloba 5-6 helyett = tenyleg mobil) Aki meg egesz gyuruk-urat akar renderelni, ugyis klaszterre megy...
13 - no igen, a kulso SATA csati pl egy ertelmes fejlesztes lett volna. Evek ota letezik az eSATA szabvany, de notin meg nem lattam Vajon miert lusta minden gyarto rarakni??
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
sNORh
addikt
válasz macilaci78 #14 üzenetére
hát hiába az a brutális hűtés kivan csukva hogy hűs legyen
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
macilaci78
nagyúr
Mobil szerver? Hol vannak a kerekei?
Korrekt tudás, szép ár, se fogyasztás, se hőtermelés nincs említve.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
v.tom
őstag
Egész hasznosak ezek a laptop-ok. Akinek a munkájához kell az erős gép (CAD pl.) annak igen jól jöhet, hogy egyszerűen magával tudja vinni bárhova. Mondjuk egy kocsi nem árt hozzá, mert azért nem cipelném keresztül a városon.
-
Bordoi
őstag
Kiváncsi lennék a hangjára
[ Szerkesztve ]
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
hyperspace
őstag
ne vicceljetek, most kell megvenni, 244 az euro
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
gardener
senior tag
"...ára elérheti a 10 000 eurót is"
aszem nem fogok ezzel torrentezni. -
cizoe
őstag
iszonyat durva....
-
durkonorbi
tag
Hát ez brutális .... főleg az a hűtőrendszer !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- Gitáros topic
- Autós topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...