- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Socket AM4
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boonen007
őstag
Szeretném a rendszert visszaállítani vásárlási állapotra. Ehhez így kell eljárnom, vagy van egyszerűbb módja is? Tehát, hogy megmaradjanak a gyári Toshiba driverek+Office.
Vagy elég ha gépházban nyomok egy teljes helyreállításos újratelepítést?
-
Boonen007
őstag
válasz
joiner007 #96 üzenetére
Nekem a gyári töltő kábelével lett életképes a telefon-tablet kapcsolat, erre nem is gondoltam. Próbáltam a teló kábelével, másik kábellel, de a tablet töltőjével nem.
A képernyő billt lehet állítani valahol, az elrendezéseken kívül?
Én is imádom, én úgy vettem, hogy ajándék toshiba bőrtok ami ilyen álványszerű is+ bluetooth billentyűzet is volt vele, bár ez utóbbit lekarom cserélni egy touchpaddal egybeépítettre
-
Boonen007
őstag
OTG támogatás van benne? Mert én vettem egy ilyen tabletet de az otg átalakítómmal rádugva a telóm (Lumia 920) egy pillanatra felvillan tölt 2sec-et majd semmi, egy másik kábellel tölti de semmi más, fel sem ismeri el sem kezdi felismerni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- IPhone 13 Mini 128GB Bontatlan! ÚJ! Független! 12 hó jótállás!
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest