- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aksi
csendes tag
En egy NAS-t vettem a Maxtortol (Shared Storage II) fel eve kb. 27ezerbe 500GB winyoval. Mellesleg a winyo azota megdoglott 150 giga adattal, es fel ev munkajaval
csapagyas lett, Kurtek visszadobtak.
De nem adtam fel raktam bele egy 640es Samsungot, utannaolvastam az openmss forumon es kiderult kicsit para az uj winyo viszont van hozza firmware dogivel. Most ujra megy es most tervezem feldobni ra azt amelyik tudja az FTP-t, torrentet. Ha ugye vesszuk ez a legolcsobb, 27bol megvan a keret, vinyo es alig eszik. Persze ha nem doglik meg a Maxtor/Seagate gyari vinyo benne.
Új hozzászólás Aktív témák
lo A torrentezés azt hiszem mindenkit érdeklő téma. Hatékonynak és egyszerűnek nagyon megfelelt a PC...
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Trollok komolyan
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest