- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
fordfairlane #50 üzenetére
A Gemiust nem érdekelte, tőlük nem fogod megtudni.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
fordfairlane #48 üzenetére
Nyilván minden egyéb, főleg Andriod, iOS, némi Linux, MacOS.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #46 üzenetére
Ha folyamatosan swappol a gép akkor ott röpködnek a GB-ok, simán túllépheted azt az értéket, amivel a gyártó kalkulálta a várható élettartamot, és az sincs kőbe vésve, annál sokkal hamarabb is kimúlhat aktív használat mellett. Szerintem annyira azért nem olcsó egy SSD, és a használt RAM sem olyan drága, hogy ezzel érdemes legyen szórakozni.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #33 üzenetére
A Bartont nem a HDD akasztja meg, pláne nem az, hogy IDE vagy SATA, hanem a 768MB ram, aztán persze vad swapolásba kezd amikor kifut belőle. Nem feltétlen jó ötlet ezt SSD-vel elfedni, mert a sok swap nem fog neki jót tenni. Inkább tolni kell bele 2GB memóriát és akár egy sima HDD-vel is élvezhetően elfut a Win7. Persze ha ezen felül kap egy SSD-t is akkor egész fürge lesz. Kérdés nem-e jobb ötlet egy használt, de újabb lap+proci, amibe olcsóbb a RAM, és mondjuk eleve egy komolyabb IGP-vel jön, hogy egy lyútyúb ne fogjon ki rajta.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Annyi ideig soha sem kellett küzdenem a Win8-cal, hogy megszokjam, ha rajtam múlik nem is fogom, nekem a M$ OS-ek már most a múltat képviselik. (utoljára DOS-nál éreztem kényelmesebbnek az alapvető műveletek elvégzését egy külső alkalmazás segítségével)
Szerintem a Win8 sok szempontól visszafejlődés, azt, hogy érzésre gyorsabb én részben ennek is tudom be. -
VaniliásRönk
nagyúr
Én épp a napokban ültem le egy ismerős vadi új notebookja elé, természetesen Win8... sikítófrászt kaptam a hülyeségeitől, Modern UI-n szinte semmilyen mélyebb beállítás nem érhető el, ellenben minden eszközzel megpróbál megakadályozni abban, hogy előcsald a hagyományos felület elemeit. Még soha nem küzdöttem ennyire egy OS-szel, pedig kipróbáltam már elég sokat az évek során. Igaz egyiknek sem azt volt a koncepciója, hogy megakadályozzon abban amit csinálni akarok.
Amit kimondottan szórakoztatónak találtam, az a Live account aktiválása, küld neked e-mailt, aztán rögtön várja MUI-n a kódot... mintha lenne rendes multitask azon a hulladékon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bittorrent topik
- Futás, futópályák
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest