Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• raggg

senior tag

válasz DrTroglodyte #34 üzenetére

A C64-es játékokat azért nem biztos hogy jó emlegetni mert:

- hiába voltak rövidebbek (ha nem is 20-30 perc, de legfeljebb néhány óra), de a mai játékokhoz képest sokkal nehezebbek voltak
    - nem fizettünk tízezreket egy játékért

Én egyébként annak ellenére, hogy nekem sincs időm már 20-30-40 (vagy mondjuk egy Baldurs Gate esetén még több) úgy vagyok vele, hogy igenis legyen elegendő content egy játékban, ha már ennyibe kerül. Igazság szerint én se sok játékot viszek végig, mert jobbára csak hétvégén van időm játszani, akkorra meg elfelejtem a sztorit, kijövök a gyakorlatból az irányítás terén (bossfightok pl). Mondjuk annyira nem visel meg, ha valamit otthagyok a felénél, ha nem tetszik egy film, azt se nézem végig. Sok játék meg monoton, az első és utolsó két-három óra között 10 óráig ugyanazt csinálja az ember.

törölt tag

válasz DrTroglodyte #34 üzenetére

Azért ne legyen már lebutítva a játékidő mert páran képtelenek befejezni vagy nem tudják milyen játék jön be nekik és be se fejezik mert nem erre számítottak.
    Azt is számításba kell venni, hogy néha ellaposodik a történet mert vagy csak összedobták és érdektelen vagy meg se írták rendesen.
    Amúgy meg sok játéknál a multi miatt veszik meg és a single csak olyan gyakorló/bemutatónak van csinálva.

Közel se mindegy, hogy egy új játék nem kis összegért 10-20 vagy 50-100+ órát tartalmaz!
    Inkább veszek 1 játékot amibe több száz órát belehet rakni mint, hogy vegyek 5x rövidebb játékot 5x annyival drágábban.
    Mert ugye gondolom nem warez szemszögből nézzük a dolgokat, hogy 10 óra után törlés és semmi gond ha rövid volt a játék mert nem fizettünk érte.

Új hozzászólás Aktív témák