Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackDevil
aktív tag
Nekem zselés kézmelegítőm van.1-1 a zsebekbe, ha fázik a kéz csak pattint és már szinte melegít is! szvsz
-
settenkex
tag
Ez nem jeti! Ez a Star Wars hószörnye a Wampa...
Annak fekete a karmai, a jetinek keze van, mert majom féle -
Titan44
tag
Én egy teljesen más, vezeték nélkül töltős eszközt használok, direkt olyan kabátot vettem amibe már be van építve... a ZSEB.
-
Kékes525
félisten
Más akrális részek felmelegítésére nincs melegítő?
Ki kell találni!
-
asvald
senior tag
Oroszoknál eltudom képzelni ennek a jövőjét
-
]Phobos[
senior tag
válasz
Depression #21 üzenetére
Persze, hogy igazam van, mert ez az egyéni véleményem! Amúgy ez honnan jött?
Akkor most komolyan: ha legalább rendes kesztyű lenne... de ez így feleslegesen túl van erőltetve.
Persze szerintem. Csak a TE kedvedért. -
DFlash
tag
Ennek árából kijön pár kesztyű is
-
Feketelaszlo
senior tag
Miért? A ruha-melegítés elméletével nincs semmi baj, hiszen sokkal gazdaságosabb felfűteni a tested felületének egy részét, mint az egész lakás akárhány köbméteres levegőjét. Az már más kérdés, hogy ez a kütyü feltehetőleg olyan rossz minőségben látja el a feladatot, hogy sok értelme valóban nincs. Meg aztán, ha majd az orvos azt mondja, hogy erythema ab igne, akkor csak nézni fog a vásárló, mint hal a szatyorban.
-
^Clown
addikt
Hiánypótló!
-
Komplikato
veterán
Első megrendelőknek több portos ajándék 10800mAh powerbank is jár?
-
TK36
aktív tag
"A Mikulás szinte már a sarkon van, és a karácsony is elérhető távolságba került," - de miért kellett már néhány helyen 1-3 hete kitenni a mikulás csomagokat? Így elmegy a varázsa az egész ünnepnek.
A termék milyen méretben kapható?
Sajna nekem is az ujjaim szoktak fázni, nem tenyerem.(#24) xmaas: lényegével egyetértek, amit írtál.
-
xmaas
őstag
Nemtudom miert de valahogy megtudnam fojtani azokat akik ilyen szemet targyakat tudnak letrehozni a vilagban hat kerdem en nincs eleg hulladek a vilagon kell ezt csinalni ?
Csodalkozunk hogy televagynk minden betegseggel meg szarral a szenyezes miatt aztan erre pazaroljuk a vilagunkant?
-
nyunyu
félisten
válasz
Razermazer #20 üzenetére
Egy idoben en is FF fan voltam, masfel evig hordtam is egy Sprintet (melohelyen allandoan basztattak is miatta
), de varosi hasznalatra teljesen alkalmatlanok, mivel tul vekony a talpuk a kemeny betonhoz/aszfalthoz, vagy az se rossz, ha mellelepsz benne a busz/villamos lepcsojenek, kosza kavicsokrol nem is beszelve.
Meg ugye a hoszigetelo kepessege is nulla, nyaron leeg a talpad, esos idoben meg megfagy.Egyebkent meg a legujabb kutatasok szerint helytelen futotechnikaval tobbet artanak a bokanak, mint a hagyomanyos parnazott futocipok.
-
menpee
aktív tag
Ha cicatappancs verzió is lenne, akkor simán megérné. Ez így túl brutális nekem.
-
]Phobos[
senior tag
Ilyenkor érzem, hogy megérett az emberiség a pusztulásra
-
jamez
senior tag
inkább egy bögre forralt borral melegítem a kezem
-
tDr1v3r
veterán
Maszturbációra vajon alkalmas lenne?
-
eladohardver
őstag
Én csak érdeklődni szeretnék, hogy a levehető ajtós NDK turmixgép megérkezett e már...
-
thomasa
senior tag
Volt már usb-s melegítő kesztyű kb 10 éve. Igaz nem jeti szőrrel, mert így használhatatlan
-
Kasya
nagyúr
Mikor nem volt futes, akkor is termelt annyi hot aktiv (ertsd. gepigenyes) jatekok alatt a gep, hogy befutotte a szobat es nem faztam. Cigizni meg nem a gep elott nyitott ablaknal kell
De erdekel a velemyenyed majd
-
Geller72
veterán
Én speciel az USB-s motorfűrészemre várok, mert a múlt héten is baromira jól jött volna, amikor a hat köbmétert kugliztuk fel és nem lett elég a benya, de már nem akartunk elmenni a kútra, mer' messze van...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hádde az ujjaim ettől még lefagyhatnak.
-
mqm
senior tag
Ez nagyon jó!
Állandóan fázik a kezem ha 1 óránál többet töltök a gép előtt..
-
Apollo_21
addikt
Egy újabb betömött piaci rés...igazi best buy
Amolyan "must have" kategória
-
L4CI2
aktív tag
ez nagyon rossz !
-
jedis
senior tag
Aszaqvaaaaaaaaaaaaaaa !
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD