Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taky
senior tag
Épp most néztem ki egy Plextor M5 mSata SSD-t a notimba, de lehet meg kellene várni az M6-ot, csak nem tudom, hogy mikor lesz elérhető a piacon...
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
-
törölt tag
"Marvell 88SS9183 vezérlővel és DDR3 gyorsítótárral"
Várható hogy év végére, vagy jövőre a vállalati SSD-k már DDR4-el jönnek? -
vellerd
tag
Húúú de le vagyok maradva. A Plextor mióta gyárt SSD-t?
Eladó Pioneer TS-E2099,Q9550 Proci,160GB Sata HDD, 2,5" 250Gb Noti HDD 3napot használt 100/100
-
ncsicso
tag
Ha tömeggyártásba kerül, akkor egyáltalán nem lesz indokolt a magasabb ár. Plusz a vezetékelés elhagyásával nagyobb népszerűségre tehet szert mint a sata-változat. A sebességet pedig szerintem elsősorban a vezérlő és a használt NAND-ok írási-olvasási sebessége adja meg, nem pedig a csatolófelület. Szerintem elsősorban a könnyebb szerelhetőség, a vezetékek és beszerelő keretek hiánya, a tokozás elhagyása (itt is lehet spórolni) lesznek a lényeges szempontok, ami a technológiát illeti. Az árat meg meglátjuk fél-egy év alatt.
ha véleményed van, ellenséged is van
-
Garada
őstag
Már divat lesz hogy mindeki belekezd?
-
arn
félisten
Ezt nemtom hogy hoztad ki a mondandombol... Teljesen mas jellegu a ket tarolo, a beleposzintu ssdk is atleptek a sata korlatait, asztali gepen pedig ott a lehetoseg egy sokkal nagyobb savszelre. Teljesen logikus lepes lenne. A satat vinyokhoz talaltak ki, oda eleg is.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
En nem is ertem, mi a fenenek eroltetik a satat. Mar reg csak pcie foglalaton kellene jonnie, egy valag slot van a lapokon, aztan lassan semmi sincs bennuk.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
bteebi
veterán
Minek? Volt korábban néhány PATA-s SSD, aki már akart venni, az szerintem tudott. Legrosszabb esetben amúgy kell venni egy SATA-PATA átalakítót (már ha még be lehet valahol szerezni) egy low end SSD-vel, és akkor meg is van oldva a probléma.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Findzs
addikt
azt hittem pata (ide) csatlakozós is lesz köztük
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
vittorio7
őstag
Elég jónak tűnnek. És az 5 év garancia dicséretes.
-
bteebi
veterán
Annak a PCIe-s SSD-nek a komplexitása - nyilván csak ránézésre - a békeidőbeli, ISA csatolós hang- és videokártyákat idézi . Ettől függetlenül szimpatikus cucc, akárcsak a 2,5"-os testvére, de persze várjuk meg az árakat, mert nagyon nem mindegy...
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
ncsicso
tag
Nagyon ideje lenne már hogy elfogadható áron jöjjenek az átlagfelhasználók számára tervezett pci-e SSD-k. A SATA meg maradjon meg a hdd-knek.
ha véleményed van, ellenséged is van
-
Gobbo
csendes tag
Húú... Úgy néz ki ezek talán olcsóbbak lesznek, mint az átlag(pci-e ssd). Főleg úgy, hogy lesz 120 GB-os verzió is ami egy átlagfelhasználónak bőséges
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest