- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taky
senior tag
Épp most néztem ki egy Plextor M5 mSata SSD-t a notimba, de lehet meg kellene várni az M6-ot, csak nem tudom, hogy mikor lesz elérhető a piacon...
-
törölt tag
"Marvell 88SS9183 vezérlővel és DDR3 gyorsítótárral"
Várható hogy év végére, vagy jövőre a vállalati SSD-k már DDR4-el jönnek? -
vellerd
tag
Húúú de le vagyok maradva.
A Plextor mióta gyárt SSD-t?
-
ncsicso
tag
Ha tömeggyártásba kerül, akkor egyáltalán nem lesz indokolt a magasabb ár. Plusz a vezetékelés elhagyásával nagyobb népszerűségre tehet szert mint a sata-változat. A sebességet pedig szerintem elsősorban a vezérlő és a használt NAND-ok írási-olvasási sebessége adja meg, nem pedig a csatolófelület. Szerintem elsősorban a könnyebb szerelhetőség, a vezetékek és beszerelő keretek hiánya, a tokozás elhagyása (itt is lehet spórolni) lesznek a lényeges szempontok, ami a technológiát illeti. Az árat meg meglátjuk fél-egy év alatt.
-
Garada
őstag
Már divat lesz hogy mindeki belekezd?
-
arn
félisten
-
arn
félisten
En nem is ertem, mi a fenenek eroltetik a satat. Mar reg csak pcie foglalaton kellene jonnie, egy valag slot van a lapokon, aztan lassan semmi sincs bennuk.
-
Findzs
addikt
azt hittem pata (ide) csatlakozós is lesz köztük
-
vittorio7
őstag
Elég jónak tűnnek. És az 5 év garancia dicséretes.
-
bteebi
veterán
Annak a PCIe-s SSD-nek a komplexitása - nyilván csak ránézésre - a békeidőbeli, ISA csatolós hang- és videokártyákat idézi
. Ettől függetlenül szimpatikus cucc, akárcsak a 2,5"-os testvére, de persze várjuk meg az árakat, mert nagyon nem mindegy...
-
ncsicso
tag
Nagyon ideje lenne már hogy elfogadható áron jöjjenek az átlagfelhasználók számára tervezett pci-e SSD-k. A SATA meg maradjon meg a hdd-knek.
-
Gobbo
csendes tag
Húú... Úgy néz ki ezek talán olcsóbbak lesznek, mint az átlag(pci-e ssd). Főleg úgy, hogy lesz 120 GB-os verzió is ami egy átlagfelhasználónak bőséges
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az igények széles körű lefedésére pályázik a gyártó.
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Könyvajánló
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest