Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Steam Deck
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Gerzson-
aktív tag
Azért nem kell hasra esni az ipadtól. Fél éve tablet vásárlás elött (szerencsére) Kölcsön kaptam a munkahelyemen egy bontatlan ipad2018-at. 1 hét használat után az egész család egyöntetű véleménye az volt, hogy ilyen nem kell, pedig a lányom IOS felhasználó. A képernyő gagyi kopogós műanyag érzet, nincs profilozás több felhasználónak, nem 100%-os ujjlenyomat érzékelés, lányomnak hiányzó tabletre optimalizált app, utazáshoz nekem plusz töltő. És a fő gondom, hogy amire vettem volna, utazásoknál este kiegészítő eszköz, app, és net nélkül egyszerű módon alkalmatlan fényképek áttöltésére SD kártyáról. Lett egy drágább S4 és köszönöm jól megvagyunk vele. Nekem ingyen sem kellene iPad.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A csúcskategóriás Galaxy S5 mellett egy strapabíró modell és a Galaxy Tab A idei verziója is várható.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Steam Deck
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- iPad mini 7 cellular 128GB AppleCare+ Apple pencil USB Paperlike + tokok
- Vadonatúj, bontatlan iPad AIR 7 (2025) 11 M3 CHIP, 128GB space gray 1 év Apple garancia!
- Új, felbontott PocketBook 743G InkPad 4 Stardust Silver magyar e-olvasó - 12 hó bolti garival! -
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10+ Wi-Fi - 3 év GYÁRTÓI garanciával
- iPad AIR 6 (2024) 11 M2 CHIP! 256GB WIFI starlight, makulátlan! 2026 február 15-ig Apple garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest