- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Riasztó topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A HWSW-s benchmark fórum alapján inkább a kisebb karikat segíti a DX10.1. Pl.: Sutyi-nak HD 3850-nel 12 helyett 23 FPS lett.
Az látszik, hogy a HD 3000 valamival többet profitál, mint a HD 4000. Majd rákérdezek miért.Egyébként azt észrevettem, hogy ha kapcsolgatod a DX10.1 opciót, akkor nem mindig kapcsolja vissza. Ilyenkor megint kell egy ki-be kapcsolás. Aztán hátha sikerül. Nekem is volt egyszer 33 FPS-es DX10.1 eredményem, amit nem értettem ... csináltam egy ki-be kapcsolást és 49 FPS lett.
A DX10.1 az SSAO-ból profitál. Érdemes nagyra pakolni, mert sok sugárból jobban lehet gyorsítani, mint kevésből. -
Raymond
titán
Meg egy utolso OFF, hatha valakit erdekel. Megneztem hogy skalazodik az SSAO es az AA a beepitett benchmark-al 1680x1050-es felbontas mellett.
Annyi derult ki hogy:
1) AA nelkul jatszani nem erdemes. Rondabb es nem kapunk erezheto gyorsulast
2) Az 512MB kartya mar csak Low SSAO mellett tudott jatszato sebesseget produkalni (azert jo lenne ha valaki lemerne egy alap orajeles 1GB-os 4850-el is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest