Új hozzászólás Aktív témák
-
boatkiller
tag
Látom eléggé pörög a topic. Úgy tűnik átváltott a nemek vitájába.
Ezek után adnék még néhány tippet.
Több női munkatársat a : - bányászokhoz, erősáramú villanyszerelőkhöz, kőművesekhez stb.
Több férfi munkatársat az: - aerobic oktatókhoz, műkörmösökhöz, telesales munkákhoz stb.
Biológiai különbségek vannak és lesznek is amik alapjában különböztetik meg a két nemet.
Ami jó eséllyel meghatározza helyes nevelés esetén az egészséges felnőtté válást. Mind testileg, mint lelkileg.
Szerintem ezért nem helyes mesterségesen beleavatkozni a dolgok menetébe.A nők is ugyanúgy képesek elsajátítani tökéletesen tipikus férfi szakmákat. Jó példa erre a II. világháború. Rengeteg nő dolgozott a hátországban végezve nehéz fizikai munkát, vagy állta meg a helyét mesterlövészként, vadászpilótaként.
A svéd modellel kapcsolatban pedig nem lehet nem észrevenni, hogy jön felfele a szélsőjobb ott is. Az értelmesen gondolkodó a gyerekeinek biztos jövőt nyújtani akaró embereknek már ott is elegük van a liberális idiótáva tevő agymosásból.
Szóval akit érdekel at IT az csak tanuljon szorgalmasan, kitartóan, mint minden egyébb szakmában. De senki ne sírjon azért, hogy a csúnya gonosz
hókuszpókbocsánat férfiak miatt nincs esélye. -
boatkiller
tag
Hogyan lesz a bolhából elefánt!
Végigolvastam a hozzászólásokat, közben szétröhögtem az agyamat.Egyszerű a képlet aki IT-s akar lenni az próbálja meg. Egyenjogúság van vagy mifene, lehet felvételizni, tanulni, vizsgázni később pedig elhelyezkedni.(jó példa rá Tildy)
Viszont ha a hölgyeket csábítani akarják az IT felé és ezt némi tisztességtelen előnyhöz való juttatással akarják elérni(elvégre az nagy USA-ből indul ki az ötlet).
Akkor kb. annyit fog érni az egész mint szegény megboldogult keresztanyám hegesztői papírja, amit a vörös rendszerben kellett letennie. Pedig akkor még a vizsgát igen szigorúan vették.
A különbség "csak" annyi, hogy neki muszály volt elvégezni az iskolát. Meg is utálta egy életre az egészet, de két évig kellett a szakmában dolgoznia .
Magyarán mondva jó marketinggel elcsábítják a fiatal lányokat, szép ösztöndíjakat ígérgetnek ami az ottani tandíjak mellett igen nagy húzóerő és a végén lesz egy diplomájuk. Amit x százalékuk soha az életében nem fog kihasználni mert: nem érdekli, családot alapít stb.
Szép nagy összegű beruházás lesz a meglehetősen kétséges siker jegyében.
Ez csak az én elképzelésem, de szerintem a valóság hasonló lesz.Nők és a vezetés: igaz, hogy van eléggé szép számú hölgy sofőr? az utakon akik a biztosítók statisztikái szerint jobban vezetnek mint a férfiak. De mint tudjuk más a statisztika és más a valóság.
Viszont akik gyalázták a női vezetőket vajon hogyan vezetnek??? Párom aki igen szépen vezet(igen nőről van szó) szokta mondani: attól mentsen az Isten, hogy kalapos vezesse az előttünk, mellettünk lévő kocsit.
Ha be tudsz állni tolatva 40t-ás szerelvénnyel a halszálkába elsőre, akkor talán már van némi fogalmad a vezetésről. Ezt szokta mondani az eggyik sofőr ismerősöm, aki történetesen nő.Egy biztos a férfiak és a nők különböznek, de ez így van jól. Én továbbra is a nőket szeretem.
Az egyébb fajtáról meg nem mondok semmit mert kb. úgy lennék tolerálva itt, mint ahogy én tolerálom a menetüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest