Új hozzászólás Aktív témák

• boatkiller

tag

Hogyan lesz a bolhából elefánt! :DD
    Végigolvastam a hozzászólásokat, közben szétröhögtem az agyamat. ;]

Egyszerű a képlet aki IT-s akar lenni az próbálja meg. Egyenjogúság van vagy mifene, lehet felvételizni, tanulni, vizsgázni később pedig elhelyezkedni.(jó példa rá Tildy)

Viszont ha a hölgyeket csábítani akarják az IT felé és ezt némi tisztességtelen előnyhöz való juttatással akarják elérni(elvégre az nagy USA-ből indul ki az ötlet).
    Akkor kb. annyit fog érni az egész mint szegény megboldogult keresztanyám hegesztői papírja, amit a vörös rendszerben kellett letennie. Pedig akkor még a vizsgát igen szigorúan vették.
    A különbség "csak" annyi, hogy neki muszály volt elvégezni az iskolát. Meg is utálta egy életre az egészet, de két évig kellett a szakmában dolgoznia .
    Magyarán mondva jó marketinggel elcsábítják a fiatal lányokat, szép ösztöndíjakat ígérgetnek ami az ottani tandíjak mellett igen nagy húzóerő és a végén lesz egy diplomájuk. Amit x százalékuk soha az életében nem fog kihasználni mert: nem érdekli, családot alapít stb.
    Szép nagy összegű beruházás lesz a meglehetősen kétséges siker jegyében. :)
    Ez csak az én elképzelésem, de szerintem a valóság hasonló lesz.

Nők és a vezetés: igaz, hogy van eléggé szép számú hölgy sofőr? az utakon akik a biztosítók statisztikái szerint jobban vezetnek mint a férfiak. De mint tudjuk más a statisztika és más a valóság. :)
    Viszont akik gyalázták a női vezetőket vajon hogyan vezetnek??? Párom aki igen szépen vezet(igen nőről van szó) szokta mondani: attól mentsen az Isten, hogy kalapos vezesse az előttünk, mellettünk lévő kocsit. :D
    Ha be tudsz állni tolatva 40t-ás szerelvénnyel a halszálkába elsőre, akkor talán már van némi fogalmad a vezetésről. Ezt szokta mondani az eggyik sofőr ismerősöm, aki történetesen nő. :D

Egy biztos a férfiak és a nők különböznek, de ez így van jól. Én továbbra is a nőket szeretem. :) Az egyébb fajtáról meg nem mondok semmit mert kb. úgy lennék tolerálva itt, mint ahogy én tolerálom a menetüket. :DD

Új hozzászólás Aktív témák