- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
Nem mai a kérdés felvetése, de hátha még van értelme: iDeaUSA V200?
-
Dr. Mózes
aktív tag
Cserélhető kábeles fejhallgató?
-
SteveK88
tag
Nekem Arctic P311-em van. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Üzemideje olyan, hogy kb egy hónapja elraktam a fiókba, a minap elővettem és még így is egész nap tudtam használni anélkül, hogy jelezné, hogy merül. Amikor vettem olyan 8-9 ezer körül volt.Ő az.
-
hardline
senior tag
válasz
Speeedfire #5 üzenetére
Oké. Nem győzködök senkit. Mindenkinek földig ér a lába, el tudja dönteni mit szeretne.
-
Thusor
őstag
Attól függ mennyit szeretnél rá költeni. Én egy JBL E50BT fülest használok. Egyszerűen imádom. 9 órás üzemidőt simán hozza, de adnak hozzá kábelt is, így ha lemerül akkor azzal is tudod használni. Mikrofonnal is rendelkezik, így telefonálásra is kiváló.
-
hardline
senior tag
válasz
Speeedfire #2 üzenetére
A legalább 4.0 szabványú bt fülesek rendkívül kevés energia felhasználással működnek, ebből kifolyólag egy kis akkuval is képesek 10-20 óra folyamatos üzemre. Nálam ez annyit takar, hogy napi 2-3 óra vezeték nélküli használattal 10-14 napot bír egy töltéssel. Mivel kicsi az akku, pillanat alatt feltölt.
-
Speeedfire
félisten
Én biztos nem szopatnám magam bt-vel. Ennyiért már nagyon jó fülest kapsz vezetékesből és sosem kell töltened.
-
ncc1701
veterán
Meizu EP-51?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest