Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Anyám borogass! Most gondolom egy vagy két hónapig azt fogjuk hallgatni, hogy mennyien töltötték le az új Angry Birds-öt.
-
wikings2
őstag
Ez most különösen jól sikerült. Elég régóta nem néztem rá a sorozatra, de ez tényleg jó ingyért
-
Ocarina
aktív tag
Tegnap, vagy tegnap előtt még fizetni kellett volna érte, most meg már elérhető.
-
Apika
addikt
A korábbi Angry Birds játékok ismertsége, illetve a nagy reklám megtette a hatását. Szép nagy számmal töltötték le...
-
Ocarina
aktív tag
Tényleg jó lett, tetszenek az újdonságok.
Sajnos azonban én egy óra játék után meguntam. :/Amúgy a harmadik világ, a Danger Zone, nem fizetősnek indult?
Mert én nem vettem meg, de mégis elérhető. -
FefeeX
veterán
-
callmeakos
veterán
Szerintem ő a Chrome Web Store-ból származó, Chrome-on belüli verzióra gondolt....
-
kapeti07
senior tag
Gratulálok a fejlesztőknek
Jó kis játék lett, én is ezzel tolom mostanában. pedig már ráuntam az előző részekre. Ez kicsit más mégis az alapjáték köszön vissza benne. Mindenkinek csak ajánlani tudom akiknek az előző részek is bejöttek.
Remélem PC-re is kijön, hogy az anyukám is tudjon vele játszani a Chrome-böngészőben
-
callmeakos
veterán
Azdekemény... 1 milliárd...
Mondjuk én is besegítettem -
BigBlue69
őstag
De végre egy kis ujitás a sorozatban.. Jót tett neki szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LED világítás a lakásban
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max Sötétkék - 512GB - Független - Hibátlan Állapot - Összes tartozék + Tokok
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS Érintő kijelző I7-8650U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- Dell Latitude 7490, 14" FHD IPS Érintő kijelző I7-8650U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gar
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold moduláris tápegység 3 év garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest