- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Anyám borogass! Most gondolom egy vagy két hónapig azt fogjuk hallgatni, hogy mennyien töltötték le az új Angry Birds-öt.
-
wikings2
őstag
Ez most különösen jól sikerült. Elég régóta nem néztem rá a sorozatra, de ez tényleg jó ingyért
-
Ocarina
aktív tag
Tegnap, vagy tegnap előtt még fizetni kellett volna érte, most meg már elérhető.
-
Apika
addikt
A korábbi Angry Birds játékok ismertsége, illetve a nagy reklám megtette a hatását. Szép nagy számmal töltötték le...
-
Ocarina
aktív tag
Tényleg jó lett, tetszenek az újdonságok.
Sajnos azonban én egy óra játék után meguntam. :/Amúgy a harmadik világ, a Danger Zone, nem fizetősnek indult?
Mert én nem vettem meg, de mégis elérhető. -
FefeeX
veterán
-
callmeakos
veterán
Szerintem ő a Chrome Web Store-ból származó, Chrome-on belüli verzióra gondolt....
-
kapeti07
senior tag
Gratulálok a fejlesztőknek
Jó kis játék lett, én is ezzel tolom mostanában. pedig már ráuntam az előző részekre. Ez kicsit más mégis az alapjáték köszön vissza benne. Mindenkinek csak ajánlani tudom akiknek az előző részek is bejöttek.
Remélem PC-re is kijön, hogy az anyukám is tudjon vele játszani a Chrome-böngészőben
-
callmeakos
veterán
Azdekemény... 1 milliárd...
Mondjuk én is besegítettem -
BigBlue69
őstag
De végre egy kis ujitás a sorozatban.. Jót tett neki szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Vicces képek
- iOS alkalmazások
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest