Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- OLED monitor topic
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hm. Első Ubuntu a 6.10-es volt a gépemen. Hát nem ma volt.
Hűű... Fedora 21?
Nekem annak idején a Ferdora 7 volt az, ami a legjobban működött egy acer 3102nlm laptopon (életem első laptopja).
Még ugyanerre került fel a 10.04-es Ubuntu, ami azóta már 8 gépre került fel rsync-kel. Még ma is ezt használom.
Bocs a kicsit nosztalgikus hangulatért.
-
hallador
addikt
Feltettem az Ubuntu 14.10 Gnome-t jól használható, ha kijön a Debian 8, azért azt is fel fogom tenni, de előtte lassan itt a Fedora 21 is.
-
leeate
senior tag
Én eddig a Debiannál nem találtam stabilabb linuxot. Mára már a Gnome 3 is kiforrta magát úgy-ahogy, ellentétben az Ubuntu Unityjával, ami szvsz igen ronda.
Viszont a Win 8 driverekkel dolgozó laptopomra fel nem tenném egyiket se, legfeljebb virtuális gépen. -
VIC20
őstag
Akkor most az Ubuntu visszaél a személyes adatainkkal?
-
hallador
addikt
Basszus ez a kép jó. Nem egészen igaz, desktopra jobb választás lehet az Ubuntu. Debiant konfigurálni mint az Ubuntut.
A wheezy már használhatóbb, mint az Ubuntu. Gnome esetén konkrétan annyi a különbség, hogy az Ubuntu-ban van pár csomag, ami alapban könnyebb telepíteni (Ubuntu-restricted-extas pl.).Ubuntu szerver meg gyakorlatilag egy Debian, Ubuntu csomagokkal, szóval a konfigurációjában túl sok különbség nincs.
Ez a kép vicces, de ma már nem igaz. Szerintem.
---------------
Stallman bácsinak sajnos igaza van! Voltam az előadásán, hihetetlen jó előadó, nagyon érdekes volt a mondandója. Bármikor elmennék megint, ha jönne.
-
törölt tag
Boldog születésnapot!

7.10 óta használtam, egészen a Unity bevezetéséig, azt valahogy nem sikerült megszokni, megemészteni. Azóta volt Kubuntu, és most újabban Manjaro, ez a vonal nekem jobban bejön KDE-vel.
-
hallador
addikt
8.04 óta használom a Fedora mellett, azóta amelyik éppen megjelenik előbb. Most Épp Ubuntu Gnome. Használható rendszer.
Nekem a 8.04 volt a legjobb rendszer, valahogy gyors és stabil volt. A mai Ubuntu valahogy nem az igazi, de még talán az egyik jobban használható rendszerek között van.
-
draco31
veterán
Oda várhattak volna engem, sosem találtam volna oda.

10.04 óta van live cd-m, 2 hónapja használok 14.04-et pendrive-ról élesben laptopon, mert nincs HDD benne.
-
leslieke
Jómunkásember
Boldog szülinapot!
A 8.04 óta folyamatosan használom, elégedetten.
-
hunluki
senior tag
Boldog szülinapot!
Anno még a 7.04-el kezdtem, és 9.04-ig használtam is, utána valahogy nekem megtört a varázs. Elkezdett lassulni, felesleges dolgok kerültek bele... elveszett az irány. Illetve szerintük épp hogy megtalálták azt

Azóta ha linux, akkor már inkább crunchbang, rozsdás bicajon is szépen elfut, nincs vele gond. Igaz "cseppet" minimalista, de annak most úgy is épp divatját éljük

Az meg hogy mit hoz a jövő, az egy nagyon érdekes kérdéskör: Az ubuntu phone-ba van fantázia, dokkolható teló/dekstop kombó nagyot ütne, kérdés hogy tartunk-e már ott technológiában, hogy használhatóan megoldható legyen, ne csak kínszenvedésként (arm procik asztali alkalmazásokhoz... szééépen lassan idővel...talán...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 / 12GEN Core i7 / 16gb RAM / 256gb NvMe ssd / win11 / Világitó Bill
- új HP Pavilion 16" fémházas - AMD Ryzen 5 8540U - 16GB DDR5 - 512GB SSD - gyári gari 2028-ig
- ASUS ROG Raikiri Pro OLED kijelzős prémium kontroller (Garanciás: 2026.12.09. Oázis Computer)
- Újszerű iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue független, 99% aksi, 1 Év garancia
- MacBook Pro asztroszürke M1 Pro 512GB/32GB Magyar bill 2026.12.09-ig Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest