- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dedicted
tag
-
Chaser
legenda
erre azt szokták mondani nem łvánságműsor
tavaly se volt annyiért, 9-10k legjobb esetben 1 x8 gigás modul, "nem tisztességes" sebességű
van egy tippem, hogy nem ebben az évtizedben fog összejönni az elképzelésed, de lehet évszázad lesz az
nekem is jó lenne 500-as ssd 20-ért, terás meg 40-értBiP
-
jacint78
addikt
válasz
sad_Vamp #103 üzenetére
Ezt a hülye sznob szöveget.
Képzeld el, nagyon sok embert zavar a túl nagy TV! Igen, a 40" már egyszerűen túl nagy sokaknak és nem is akarnak 32"-nál nagyobbat. Ráadásul sokan nem akarnak hitelre venni TV-ét és egy 32-es Tv árát pár hónap alatt összedobja egy pár például.
-
mzso
veterán
Mikor tudok majd 16 giga (tisztességes sebességű) DDR4-et 10 ezerből megvásárolni?
Én nem akarok vagyonokat költeni rá... -
sad_Vamp
őstag
ezen a magyar beteges hencegésen, hogy "nekem nincs TV-m" (meg "nem nézem" és társai) mindig besokalok
-
-
sad_Vamp
őstag
válasz
jacint78 #102 üzenetére
akkor régen a 25 cm- átlójú CRT-k voltak az alapok?! jó érzésű ember olyat csak műhelybe vett, vagy ténlyeg mélyszegény volt. mennyetek már a mai viszonyokban az egészséges közép az tényleg 40-50" között van/kellene hogy legyen. Aki kisebb TV-t vesz, annak vagy nincs rá, vagy nem tévét akar, hanem kijelzős rádiót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest