- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
senior tag
válasz
Jester01 #180 üzenetére
igen xev volt
megnéztem input-events-el is, jobb a helyzet, mert csak 2 gombot nem lát a 10-ből
normál esetben windowson ez a dpi módosítás, de itt nem érzékeli. rádiós egér, windows alatt programozható a gomb, tehát a jelet megkapja a gép, de nem érzékeli
viszont a billentyűzet extra gombjait ez se látjaújranéztem xev-el is, ugyanez van (csak rosszul emlékeztem) ezt a 2 gombot nem látja a többi megy
a billentyűzet gombjait is látja. vmi progi kéne csak ami felmappolja ezeket az eventeket -
cSuwwi
senior tag
válasz
Jester01 #177 üzenetére
megy a xonar, csak teleszemeteli a logot illetve alsa-val azt nem tudtam megoldani, hogy globálisan kezelje a hangerőt. a lejátszóval (deadbeef, foobar2000 alternatíva linuxra) külön kezelte a sima hangerőszabályzóhoz képest, pedig azonos eszközt állítottam neki.
van vmi tesztprogi (most nem tudom a nevét) ami egy kis ablakot kivágott és kellett egy négyzetbe kattintani, mutatta milyen eventeket fogott el. az egér gombjaiból még így se látta mindet. egyszóval driver kéne, de mivel nincs...
jók a logi driverei winre de még osx-re is van (setpoint), de sokat elmond hogy ebből is megpiszkáltat használok, mert az még jobb (uberoptions). linuxra bezzeg nem csinál ilyet senki, kár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 1 / 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- BestBuy topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA: az AI-robbanás csak most kezdődik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkalll
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest