Új hozzászólás Aktív témák
-
cSuwwi
senior tag
válasz
Jester01 #180 üzenetére
igen xev volt
megnéztem input-events-el is, jobb a helyzet, mert csak 2 gombot nem lát a 10-ből
normál esetben windowson ez a dpi módosítás, de itt nem érzékeli. rádiós egér, windows alatt programozható a gomb, tehát a jelet megkapja a gép, de nem érzékeli
viszont a billentyűzet extra gombjait ez se látjaújranéztem xev-el is, ugyanez van (csak rosszul emlékeztem) ezt a 2 gombot nem látja a többi megy
a billentyűzet gombjait is látja. vmi progi kéne csak ami felmappolja ezeket az eventeket -
cSuwwi
senior tag
válasz
Jester01 #177 üzenetére
megy a xonar, csak teleszemeteli a logot illetve alsa-val azt nem tudtam megoldani, hogy globálisan kezelje a hangerőt. a lejátszóval (deadbeef, foobar2000 alternatíva linuxra) külön kezelte a sima hangerőszabályzóhoz képest, pedig azonos eszközt állítottam neki.
van vmi tesztprogi (most nem tudom a nevét) ami egy kis ablakot kivágott és kellett egy négyzetbe kattintani, mutatta milyen eventeket fogott el. az egér gombjaiból még így se látta mindet. egyszóval driver kéne, de mivel nincs...
jók a logi driverei winre de még osx-re is van (setpoint), de sokat elmond hogy ebből is megpiszkáltat használok, mert az még jobb (uberoptions). linuxra bezzeg nem csinál ilyet senki, kár
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Hardcore café
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PR-Telecom
- Vezetékes FEJhallgatók
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest