Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
"Ha csak egy merevlemez van a gépünkben akkor könnyen előfordulhat, hogy előbb-utóbb meg szeretnénk változtatni a partíciók határait – természetesen adatvesztés nélkül. Erre a célra Windows alatt csak fizetős megoldások léteznek,"
nem igaz. win7 alapból tudja. xp-n nem tudom.
engem 6 dolog zavart linuxon (ubuntu/gnome):
- 3-4 hónap után ugyan úgy belassult mint az xp,
- a szent fekete csík a képernyő tetején, mely igen zavaró wide monitoron,
- a kártyaolvasó gyártója nem írt drivert linuxra,
- nem találtam a total commanderhez felérő fájlkezelőt,
- alapból elég béna a fontkezelés.
- az appok/programok neve nem informatív, ezért folyamatosan utána kell olvasni.egyébként jó
megmondom őszintén, én még az 1%-os penetráción is csodálkozom.
szerk.: az egy százalék szerintem az épp "teszek egy próbát linuxal" aránya az összes felhasználók közt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest