Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tomy Yayo
üzenetére
Hát kétlem, hogy ugyan olyan gyors lenne a rendszer pendrive-ról, mint egy SSD-ről
Amúgy meg itt olvastam, hogy vkinek 2-3 hét után úgy belassult, mint anno az XP. Abból meg nem kérek. Igazából a biztonság és "lehallgatóság" miatt váltanék linux-ra. Nem mintha törvénybe ütköző tevékenységeket folytatnék, csak, ami az enyém az maradjon is az. Néha amúgy játszogatok(nagy ritkán az utóbbi időben) és tudom van Wine, mégsem olyan, és steam-en is csak néhány játék van linux alá. Pl egy 3DMark Wine-al nem biztos, hogy olyan értékeket ad vissza, mint W7 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy meg itt olvastam, hogy vkinek 2-3 hét után úgy belassult, mint anno az XP. Abból meg nem kérek. Igazából a biztonság és "lehallgatóság" miatt váltanék linux-ra. Nem mintha törvénybe ütköző tevékenységeket folytatnék, csak, ami az enyém az maradjon is az. Néha amúgy játszogatok(nagy ritkán az utóbbi időben) és tudom van Wine, mégsem olyan, és steam-en is csak néhány játék van linux alá. Pl egy 3DMark Wine-al nem biztos, hogy olyan értékeket ad vissza, mint W7 alatt.