Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
Én is így voltam vele, de 2-3 hét alatt mindenre megvolt a program, és ma ott tartok, hogy gyakorlatilag játékon kívül nincs szükségem win-re. Jó persze ez attól is függ, hogy ki miket használ a gépén, de ha csak emiatt nem vágsz bele, akkor javaslom, hogy próbálj ki egy disztrót pendrive-ról futtatva. Talán már nincs 2000Ft egy sima usb 2.0-s 8GB-os pendrive, amin már bőven el fogsz férni programokkal is (tapasztalat), és pendrive-ról is fut szinte ugyanolyan gyorsan mintha fel lenne rakva a rendszer. Így szép lassan hozzászokhatsz a rendszerhez, felfedezheted a számodra szükséges progikat, és amikor úgy érzed, minden a helyén van, fel is telepítheted. Vagy nem, és használod tovább penről, amikor kedved tartja. Javaslom ubuntut és válfajait (én xubuntun vagyok), a Software Center miatt, elég nagy a kínálat már. Említették, hogy a hülye nevek miatt nehéz megfelelőt találni, de a software centerben elég jó kereső van, kifejezetten releváns találatokat dob fel az egyes keresőszavakra, és nekem pl. már ugyanolyan ismerősek a xubuntus programok, mint a winesek. Pl. és ezt sajnálom is, hogy kimaradt a felsorolásból - beírtam keresőbe, hogy Commander, erre rátaláltam egy tökéletes Total Commander pótlékra, a Krusader személyében. Itt még a névhasonlóságra is figyeltek

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest