Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
Gondolom amúgy sem lesznek az új chipsetes lapok olcsók, akkor meg mi a faxért nem raknak bele nagyobb méretű bios-t? Ez amolyan sz.rrágás. Rányomnának +10%-ot az árra és kalap - még a gyártók is jól járnának.
Az Asrock rokonszenves ezzel a karakteres bios változattal. Amúgy is felesleges a gui, mert - a tuningosokon kívül - egyszer belövöd aztán a fene se akar bios-t buherálni minden nap. Max profilt váltasz, de arra meg már megint nem kell a bios.
Az persze biztos, ha benevezek egy ilyen új lapba teszek mellé olyan procit is ami ki is használja. Én olyan ösztönzés szagot érzek emögött a döntés mögött, de még mindig tisztességesebb, mint amikor megszívattak az S939 foglalattal, akkor váltottam is a kékekre vissza...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte MJ11-EC1 AMD EPYC 3151 4c8t, 4xDDR4, 8xSATA, NvME, Mini-ITX, 2xGbE LAN, szervermenedzsment
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest