- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Aktívan készül az LPDDR6 és DDR6 szabvánnyal a JEDEC
- Fujifilm X
- Androidos fejegységek
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Nálatok megy a hifi lejátszás?
-
Polllen
félisten
Tidal-nál most akció van, 3 hónap 3k. Nem tudom, hogy csak azoknak van-e, akik már voltak az előfizetőik vagy mindenkinek.
-
Polllen
félisten
Ha windows asztali klienst használsz, akkor a beállítások, audio kimenetnél nézd meg, hogy mik a lehetőségek.
Korábban (kb. mikor bejöttek Mo-ra) csak a hangkártyát lehetett kiválasztani, mást nem. Aztán le is vették az asztali kliens linkjét és nem is foglalkoztam vele. Akkor még sokszor néhány szám lejátszása is akadozott, inkább chrome-ból használtam.
Most meg az apple music ingyenes időszakát használom, de tuti nem fog maradni. Messze ez a legrosszabb körítés, amivel eddig találkoztam. A hangminőség pedig kb. a deezer/spotify/google szintje.
-
Polllen
félisten
Azt szokták mondani, ha nem tudod mik ezek, nincs rá szükséged.
Viccet félretéve, mindkettő egy olyan API, ami megkerüli a windows mixer-t vagyis az audiofolyam módosítatlanul jut el a hangkártyához. Windows 7-8 esetén (sztem) egyértelmű javulást hoz. Linux alatt meg nincs ilyesmire szükség.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest