Hirdetés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Plazma TV topic
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
Shadow Master Dungeon guide, saját.
-
Baaraanz
tag
2.3 OP DH Build?

-
reelc
veterán
Sziasztok!
Jelenleg link így áll a karakterem, 34-es Griftet majdnem 13 perc alatt csináltam meg szólóban. Bőven van hová fejlődnöm. Szerintetek merre induljak el? A Marauder szett is megvan, de pár napja ezt az újat próbálgatom.
-
proci985
MODERÁTOR
visszatertem a topikba
.egyelore rongyokba T6ot tol a kari kb seadonkezdes ota 8 ora beletolt idovel, GR28ig elment. rongyokat ertsd az offhand rare
.egyelore natalya, jatekstilusra elegge hasonlit a trapperre.
-
granini
őstag
De ha zsinorban mesz 10db 48-ast akkor csak bemakolsz man egy olyant ami jo mob + jo boss.. nem..? Probalkozz fiam mi mind szeretunk es buszkek vagyunk rad akkor is ha elbuksz..

(Latod anyjuk..?! Mar mikor eloszor nyult a tejgumis csuzliert akkor megmontam dehas lesz ebbol a gyerekbol, meglasd!!
) -
Thrawn
félisten
A refi és a winged assassin monnyonle!

Nem tudok jobban menni 48-nál, pedig a dps az meglenne
-
szmegma
aktív tag
válasz
granini
üzenetére
Ertem mar, vmiert azt hittem neked mar van jofajta etrayu-d.

Amugy mi a velemenyetek a PTR-en levo uj szettrol?
Ugye a marauder felejtos lesz, mivel nekem vmi nagyon tescos minosegben esett ki a 6 szett es mar ugy is tobbet utottem, mint a jelenlegi full ancient maraval.En harom utat latok a DH-k elott:
1, 2H XBow - multishot - DML vagy HPS offhanddel
2, Kridershot - E.A. - MB vagy HPS offhanddel
3. Etrayu - chakram - SoSH offhanddelMultishot gyorsabb mint a masi ketto, de nem tolt discipline-t es hatredet fogyaszt, amik ugye az a dmg rovasara mennek.
E.A. MB offhanddel magas GR-re jo lesz, speed riftre talan HPS offhanddel latok benne fantaziat, de lehet meg ugy is lassu.
Chakram meglepett, legalabbis a coldos... majdnem (70-80%) olyan gyors mint a Multishot es utott akkorat.
Ez utobbi ketto a discipline-t tolti es nem fogyasztanak hatredet, vagyis a max DPS tarthato.
Jelenleg nem tudom melyik lesz a nyero.Meg azert nem irom le teljesen a Marauder's szettet, mert T6 NR-et baszott gyorsan apritja.

-
granini
őstag
válasz
szmegma
üzenetére
Végül is egyet értünk mi

Merthogy nincs ancient etrayum így nem tudom kimaxolni a cold dmg-et a gearen.. Viszont sima T6-ra a fire build ellenére én is coldos turetet viszek a trapped gem miatt..
Ha esik rendes íj akkor valszeg átállok a passzívok miatt, addig marad a fire. -
szmegma
aktív tag
válasz
granini
üzenetére
A Cinder miatt olcsóbban lövöd a fire skilleket (pl a spitfire turetet is..)
A sapi miatt is olcsobban lovod a C.A.-t meg az osszes skillt ami resource-ot fogyaszt. (vault vagy smoke screen)és a cinderen lehet együtt +20% fire dam és +15 % sentry, míg a mara vérten csak sentry lehet..
Igy van, +a fegyo adja a +20% coldot.Ezert irtam, hogy a gear-t tekintve 100%-ra ugyanazok a "kedvezmenyek":
1, 80% elemental (fire vagy cold)
2, 30% sentry buff
3, 45% C.A. buff
4, 30% RCR
Viszont a passzivok(2) inkabb a coldot buffoljak.
Hogy ne csak fikazzam a fire buildet a 2H XBow ugye nagyobbat odabasz mint a 2H Bow es maga a fire elemental erosebb mint a cold.
Ezert szerintem mindent egybe vetve a ket ag balance-ban van.
Viszont nekem T6 es GR 40- szigoruan cold, fire tul lassu. -
granini
őstag
válasz
szmegma
üzenetére
A Cinder miatt olcsóbban lövöd a fire skilleket (pl a spitfire turetet is..) és a cinderen lehet együtt +20% fire dam és +15 % sentry, míg a mara vérten csak sentry lehet.. persze ott a kesztyű vagy a pride sapi coldhoz.. nemtom.. egyelőre a fire jobban működik nekem, de nonseasonban van jó coldos buildem majd azzal egybemosom..
-
granini
őstag
Ma esett 20% coldos 8% rcr-es SoJ. Van ancient mara vértem, meg 11/10/42-es frostburnom, átalakítottam a buildem coldra.. hát szerény 500k elemental dps-t bukok, pedig 9.5 / 96-os socketes coldos mara amulet is van.. nem éri meg.. a Cinder ennyivel durvább.. 1 itemen lehet(ne) hozni +20% fire-t, +15% sentry-t és -30rcr-t fire skillre.. nélkülözhetetlen.. marad a fire build..

-
czpitti
senior tag
válasz
MegalodonS
üzenetére
Mert kitakatdps-t csinálnak azért.
-
Thrawn
félisten
válasz
MegalodonS
üzenetére
A Marauderre épül az összes build (cold, fire, phys) szóval valamit tényleg nem értesz

Nálam így néz ki a fire-cluster: [link]
Van még cold és phys cluster, fire-multishot és kb ennyi. -
Thrawn
félisten
válasz
MegalodonS
üzenetére
Amíg nincs meg a hatos Marauder set addig ezen ne csodálkozz.
-
MegalodonS
őstag
Tudna valaki segiteni?Mit csinaljak,kicsit kevesnek tarom a haladast vele

Cold volt,de mondtak a Fire jobb,igy at van cuccolva,de valamiert nem az igazi!!
-
Baaraanz
tag
Ok, S2-ben mi a tuti DH build?

-
granini
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Oszinten.. jo gearben es rendesen felhuzott 35-40 -es gemmekkel szerintem barmi jo T6-ra.
Vagy mondom maskepp: ha jo a nat szetted, es a megfelelo skill / elemental bonusz rendesen ossze van hangolva gear szinten akkor akarmilyen 1 db hatred generalo es akarmilyen 1-2 db hatred spendert viihetsz szerintem. Max nem te fogsz a legtobbet es a leghatekonyabban gyilkolni egy 4-es partiban, de attol meg jol fogsz szorakozni..De hozzateszem en M6 ota semmit nem probaltam mast, csak gyanitom hogy erre a T6 szintre kb akarmivel el lehet szorakozni.. sorry ha meg se igy lenne..
-
Gyuri27
félisten
Urak van natys nem serenytis dh buil ami jó t6-ra?
-
Cyberbeni
addikt
Aki esetleg még nem ismerné a dmg calculator-t M6 DH-hoz: [link]
-
Bahama
aktív tag
válasz
w73istvan
üzenetére
Ki kell raknod a marauder setet!
Embodiment of the Marauder:
Marauder's Carapace
Marauder's Encasement
Marauder's Gloves
Marauder's Spines
Marauder's Treads
Marauder's Visage(2) Set:
+500 Dexterity(4) Set:
Companion calls all companion types to your side.(6) Set:
Sentries cast your equipped Hatred spenders. -
w73istvan
csendes tag
Időm hiányában nem vagyok egy gyakorlott játékos, de lenne egy amatőrnek tűnő kérdésem.
Elég sok videót megnéztem, de nem tudtam rájönni még, hogyan lehet a Sentrynél beállítani azt, hogy átvegye az Elemental Arrow/Ball Lightning lövedékét? (nem tudtam szebben megfogalmazni, amivel egy elég látványos elektromos vibráló folyamot tudnak előidézni)
Az aktív és passzív skilleket hiába állítottam át a mások által használtakra.
Segítő válaszotokat előre is köszönöm!
-
Thrawn
félisten
VocaloidNyan és a saját lightning buildje éles bevetésen 43-as GR-ben: [link]
-
Thrawn
félisten
Nézegettem a srácot egy ideje, de több DH-ja is van és összevissza pakolgatta rajtuk a cuccait. Szépen összerakta, ezért is linkeltem nemrég azt a lightningos videót

-=Libria=-: A Reaper's a secondary képessége miatt lehet jó opció, health globe után Haterdet kapsz vissza. Sentrynél ez mondjuk annyira nem fontos.
granini: a jó rift (értsd: nem útvesztő és nem a5 mobokkal van tele) mindenképpen kell ahhoz, hogy 40+ fölött meglegyen a GR. Az meg random

-
Kobe
veterán
látom elég kedvelt bracer a reapers wraps is ennek van valami kulonosebb oka vagy igazabol csak a 20% elemental fokepp cold miatt kedvelik ? csakíazertmkerdem mert talaltam egy madik tipust, dex vit chc 6%, vsn rajta 20 cold es emelle shrine nyitasnalmpakol egy elitet is. erdemes ez helyett reaperst craftolgatni vagy igazabol ez ugyanazt tudja kb ? armorban sem lattam volna h olyan nagy difi lenne koyottuk
-
granini
őstag
En megragadtam GR35-on egyelore.. mondjuk sokat nem probalkoztam, 2 36-ost buktam el, az egyiket 1 perccel (no mobz..) a masikat 2mp-el arrol viccbol csinaltam egy screenshotot. 3 level volt, elso ketto no mobz, aztan a 3-as szinten az alomrift act1-es idezos csotik meg hanyos banyak meg robinhud csonti elitek.. csak hiaba igyekeztem es jott a Bones Wakker vagy mi boss mar nem maradt idom. Neki 1mm hp-ja volt nekem meg 00 szamlalom.
Most Gorniekkal ilyen 37 felettieket probalgatjuk, uh szoloban keveset megyek, de van 35-37 kulcsom par, majd probalkozom.. realisan, ismerve a gearem meg a sajat hataraimat olyan magabiztos 36, bemakolt 37 magassaga lehetek, csak ugye a rossziranybafutottam meg a 10 perce nincs mobz egyelore nem segitett hozza a sikerhez..
-
Thrawn
félisten
válasz
proci985
üzenetére
GR39 meglett soloban és tegnap csapatban is. Egy darabig örültem is, hogy a friendlistemen lévők közül én vagyok a toppon, aztán felvettem friendnek Bahamát...

szerk: kiesett végre az Etrayu, ráadásul kettő is. Mondjuk az egyik felejthető, a másikban volt fantázia. Majd lövök képet róla. -
Kobe
veterán
kis fejlesztés. erre az íjra már sztem emgérte ellőni egy lyukasztót.
-
Thrawn
félisten
-
Rém
tag
A DH jeges támadásai proccolják a strongarmon lévő plusz sebzést?
-
granini
őstag
Betettem harmadik spendernek az EA/FA-t. Cserébe kivettem a markedet. Így a jobb. Kb mindkettő ugyanazt tudja, +20% dmg, cska az FA-t mikor lövögetem még sebez is.. 10 hatred nem olyan sok érte.. oké a marked meg disc-be került csak, de úgy látom így haladósabb..

Egyelőre én nem váltok íjra.. de ha majd esik jó Cala úgy lehet érdekesebb..
-
Thrawn
félisten
válasz
granini
üzenetére
Én sem használok Hatred generátor skillt, az EA-FA csak Kriderrel generál 3-4-et. Pont emiatt viszont te leszel az ötödik sentry, spammelheted és akár clusterezhetsz is közben mert van elég nafta.
A petek fikarcnyit sem lassítanak alapból, M6-tal sem, egyedül a pók köpködheti szét a hálóit ami lassít. EA-FA-val garantáltan hatékonyabban lassítasz a pókodnál, egy lövésből ha jól csinálod 11 mobot lassítasz be. Calamityvel ugyanennyi megkapja egyből a Markedet és egyúttal mindegyikre proccoltad a Cull of the Weak-et. Win-win-win situation
Etrayu vs Calamity ügyben elmondható, hogy utóbbi erősebb tud lenni, de csakis akkor ha eléred vele a 4.184956134562347856139 BP-t

-
granini
őstag
En nem hasznalok hatred generatort.. mindket gombbon spender van, kulonben a turet "lazsalni fog" es uresben lo ami meg nagyobb dps kieses.. Uh en csak akkor sutok el egy clustert vagy multishotot ha epp van ra hatred es lent van a 4 turet..
Cull of the week eleve proccol mert a petek gyarilag lassitanak, azt az effektet megkapod az M6-al.. igy a Calamity csak arra lenne jo hogy kivaltsa a Markedet mint aktiv skillt, annak helyere pl mehetne SS vagy akar Vengeance is..
Es igen.. Etrayu akart lenni

-
Thrawn
félisten
válasz
granini
üzenetére
Gondolom Etrayu-t akartál írni ha már cold dmgről van szó. Sajnos nem örvendeztetett meg a játék vele, de előbb-utóbb csak fog esni egy, hogy kipróbálhassam. Van a Burizádnál egy hajszállal jobb kétkezesem, de engem nagyon nem győzött meg mikor kipróbáltam.
Ez a nagyobbat critel nekem változatlanul visszás egy kicsit, mert lehet, hogy Kriderrel kisebb számokat látok, de cserébe (hasamraütök) kétszer gyakrabban. Összesítve, egységnyi idő alatt nagyjából ugyanannyi sebzést be tudsz vinni vele, csak a szórása nagyobb. Ja és termeled a Hatredet egy olyan skillel ami egyébként csak vinné. A Calamitynél dettó ugyanez van ha a Kriderhez hasonlítom, csak ott még a Markedet is figyelembe kell venni ami +20% dam, EA-FA-val meg továbbra is proccolhatom a Cull of the Weaket ami még +20%. Viszont nem lövöldözhetek vele ész nélkül mert elfogyna a Hatred, jól meg kell tervezni, mikor merrefelé lövök egyet vele, hogy a Markedet terítsem. Cserébe több időm marad arra, hogy a testi épségemre figyeljek. -
Thrawn
félisten
válasz
granini
üzenetére
Kipróbáltam tegnap, eggyel magasabb GR-t meg tudtam vele csinálni mint Kriderrel. A skilleken nem változtattam csak visszapakoltam a fire rúnákat, felraktam egy másik bracert és mivel esett egy egész korrekt Blackthorne amu, kikukáztam a Witchinget is hogy beférjen az öv. Nemcsak low lvl farmoláshoz jó ez a cucc

-
Thrawn
félisten
Állítólag Kadala most több legendaryt dob a megnövelt shardköltség ellenére, könnyebb lesz összeszedni a Maraudert. Egyébként igen, alakul de még hosszú az út

Seasont nem kezdtem el, mert nem lett volna elég időm rá, de amennyi kavarás volt talán jobb is.Más: Találtam egy Calamityt, egynek elmegy. Mit csináljak vele?

-
Kobe
veterán
kezd alakulni a molekula
a kadala féle marauder cuccokra eddig sikerült egész jó dolgokat rollolni, csak kicsit hiányos a szett még....amúgy ti season 1 ben nyomatjátok, vagy a már emglévő DH-t geareltétek fel sima játékmódban ? kicsit sjanálom hogy nem seasonben álltam neki, úgy lehet több újdonságot adott volna
-
wukodlak
aktív tag
Elkészült a DHm.És nem mara,hanem 3 set van rajt mind full setbonust adva.Nem kicsit lett jó ez igy,bár T3-ra és fölé még kell dpst-t szereznem,de simán benn állok vele a legnagyobb buliba is.Itt lehet megnézni:
DH:http://eu.battle.net/d3/en/profile/Wukodlak-2377/hero/11086541 -
Bahama
aktív tag
Ha már gem, akkor ajánlom a pain enhancert.
Peteken is működik, és nem is rosszul. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
granini
üzenetére
ugyanmar, annyira en se vagyok ugyes
. kb ket hete gr33on voltam soloban megakadva. ami figyelembe veve, hogy ket het alatt mennyit fejlodott a gear a karin kicsit gyanus volt.tippekert koszi: invigorating mar 30as szinten van szoval huzom fel hogy ha kell, akkor be tudjam rakni.
bracer tekintetben meg szinten koszi a tippet, vegul lett ra megoldas, miutan kiesett kb ket slave bonds es ket steady strikers, mind atrollolas utan BiSkent ha stimmelt volna az elemental ag (persze nem). aztan a lacuninal elkapott a harci ideg, es visszaalltam fire agra (20/478/28as fire soj volt taskaban).
namost, mai tapasztalatok:
- cold aggal valami gyanus. kb ket hete 21 secen vagyok ghomnal, ami figyelembe veve, hogy a karira kerult egy TT is kozben furava valt. anno egyik forumon olvastam egy anomaliat, hogy magasabb AS mellett tobb raketat es kevesebb spendert lo, ami spitfire turretnel nem problema, a coldosnal elegge
- ehhez kepest fire aggal ghom 14 sec volt. ebben benne lehet a zsenialis lacuni es a jobb soj, nade 50% kulonbseg csak emiatt a ketto miatt eleg eros.
- kiszedtem a custom engineeringet: mar van olyan 20% cooldown reductionom, 4 csapda meg riftboss hatasfokon se ront sokat. helyette bejott az awareness, avagy a tapasztalat az volt, hogy ha halok, jellemzoen elkerulheto dolgok miatt, amik ritkan tortennek. plusz pici idot nyerni negy csapdaval fegyverteny ha a dht le is utik. az awareness jo
- bejott a vault a smoke screen helyett: ez trukkos, mert egyreszt kihaltabb rifteken sokat segit, masreszt olcsobb a tumble a smokenel, szoval ha sokszor kell gyorsan odebbugralni akkor meglepo modon jobbegy majdnem perfect balefire van a taskamban, ha talalok hozza socketelot akkor kiprobalom azt is. krider jelenleg az, ami a gearen a leggyengebbnek tunik a bombardier mellett. es azert annyira azok se rosszak vegulis.
single 34 olyan 11:30 alatt lement, szoval ha holnap nem A5 imp (nem eri meg veluk foglalkozni annyira lassan toltik a csikot) vs executioner only elite riftet kapok akkor 35nek is meg kene lennie. na emiatt mondtam, hogy annyira azert nem vagyok ugyes
. mazlival talan 36 is menne. -
granini
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Amellett hogy számomra a megtiszteltetés hogy lehetőségem nyílik "tanácsot adni" neked mester, azt mondanám, rövidtávon, magasGR-re jobban járnál a bane of póverful helyett inkább egy invigoréting gemmel..
A 15% elit dam nem váltja meg a világot már GR 35 felett, és az a +20% sem mindig akkor lesz majd jelen amikor a legjobban kéne.. az viszont nem mindegyhogy a jailer meg a frozen bubi egyhitelni fog van lejön belőle 40% reduction.. én most cseréltem, szerintem jobb.A másik a bracer.. ha nem ragaszkodsz ahhoz hogy kapjál vissza hatredet akkor dps és tafnesz szempontból is nyerő lehet egy olyan slave bonds pl mint az enyém, csak neked cold-os kivitelben..

-
proci985
MODERÁTOR
lassan kesz a kari, avagy kiesett egy WH
. jo, a grenades helyett mondjuk egy ARnek jobban orultem volna (27% chd volt rajta alapbol szoval porgetni kellett) de igy se rossz.szerintetek mit fejlesszek?
-
szmegma
aktív tag
(#2617) Thrawn Szerintem amilyen makker vagy a kridershot utan, nem lesz ilyen problemad. Nekem pl. meg egy sem esett abbol ugy, hogy a klanban mar mindenkinek megvan.

(#2618) Gyuri27 Kiprobaltam a windforce-t is, mondjuk nem olyan jo a damage rajta mint az etrayu-n, de a strongarm bracers-szel sem jott be nekem. Nem erzem azt a +30%-ot.
Viszont az etrayu +19%-at erzem. 80-100 millas kritekrol felment 100-130-ra. (elitek ellen)
-
szmegma
aktív tag
...es mi a velemeny az etrayu bowrol? en mostanaban azzal nyomom.
-
nierthen
tag
1h xbow-t én is imádom. bevált nagyon a natalya, három stattal, plusz a marauder 6 stattal[nierthen#2767]
-
Gyuri27
félisten
Urak. Ki melyik puskára esküszik?
-
granini
őstag
Szia, amit proci fentebb írt az pont úgy van, az én bnet profilomnál is meg tudod nézni, az én DH-m is ilyen. Physical-os skillezéssel megyek, 5db marauder set, tasker kesztyű, slave bonds (jó rollal
) bracer, string öv, SoJ+RoRG gyűrű, és szerencsés Hellfire Amulet..Ugyanez a gear használható fire és cold skillekkel is, nyilván akkor azon a pár sloton ahol van elementál bónusz ott illene igazodnia.. tehát akkor coldos SoJ, etc..
-
proci985
MODERÁTOR
Csinaltam egy Ghom T6 tesztet. elvileg 2.882.604.800 lifeja van.
22.5 sec volt az ido, amibol 128.1millios effektiv dps jon ki. ertelemszeruleg 4 csapdaig jutottam es ido kellett a kipakolashoz, szoval ez a csapdak mennyisegetol fuggoen tobb.
ami a durva, hogy a sheet cold dps a karinal ingame 1.31m (ez 1.6 gemmel), az elite elemental diabloprogress szerint pedig 1.676m.
btw, ha lenne kedvetek egy ghom t6hoz erdekelne, hogy masnal ez mennyi ido.
-=Libria=-: gyakorlatilag mindenki maraduerezik. kesztyure tasker, offhandra bombardier, fegyverre krider/erytau(?) vagy valami nagyot sebzo xbow. ovre string of ears / witching hour esetleg blackthorn amuval. amunak julia/hellfire/blackthorn. bracersnek jellemzoen reapers de a slave bonds / lacuni / steady strikers harmas jo rollal (nem fog megtortenni) jobb lehet. gyurunek RORG + SoJ, vagy RORG + unity soloban.
-
Kobe
veterán
Hello
Beszereztem a kieget es nekialltam kicsit potyogni dhval, de elegge le vagyok maradva a temaban. Valaki ossze tudna foglalni / esetleg linkelni mostanaban mik a legnepszerubb, leg eletkepesebb buildek dhnak ? Illetve cuccokbol mire erdemes idot szanni, beszerezni
Koszi
-
Thrawn
félisten
-
granini
őstag
válasz
szmegma
üzenetére
En azon is elgondolkodtam pl hogy vajon melyik az erosebb combo: HF amulet megfelelo passzivval, dex chc chd (magyarul amim most van kb.. ) vagy inkabb egy sima amu pl ourobros vagy vaxo vagy julia amin lehetne dex chc chd es socket amibe mehetne gem.. tesztelte esetleg valaki..?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Tőzsde és gazdaság
- Plazma TV topic
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) bracer, string öv, SoJ+RoRG gyűrű, és szerencsés Hellfire Amulet..