Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Thrawn

    félisten

    válasz granini #2629 üzenetére

    Gondolom Etrayu-t akartál írni ha már cold dmgről van szó. Sajnos nem örvendeztetett meg a játék vele, de előbb-utóbb csak fog esni egy, hogy kipróbálhassam. Van a Burizádnál egy hajszállal jobb kétkezesem, de engem nagyon nem győzött meg mikor kipróbáltam.
    Ez a nagyobbat critel nekem változatlanul visszás egy kicsit, mert lehet, hogy Kriderrel kisebb számokat látok, de cserébe (hasamraütök) kétszer gyakrabban. Összesítve, egységnyi idő alatt nagyjából ugyanannyi sebzést be tudsz vinni vele, csak a szórása nagyobb. Ja és termeled a Hatredet egy olyan skillel ami egyébként csak vinné. A Calamitynél dettó ugyanez van ha a Kriderhez hasonlítom, csak ott még a Markedet is figyelembe kell venni ami +20% dam, EA-FA-val meg továbbra is proccolhatom a Cull of the Weaket ami még +20%. Viszont nem lövöldözhetek vele ész nélkül mert elfogyna a Hatred, jól meg kell tervezni, mikor merrefelé lövök egyet vele, hogy a Markedet terítsem. Cserébe több időm marad arra, hogy a testi épségemre figyeljek.

    [ Szerkesztve ]

    Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

Új hozzászólás Aktív témák