Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz granini #2621 üzenetére

    ugyanmar, annyira en se vagyok ugyes;). kb ket hete gr33on voltam soloban megakadva. ami figyelembe veve, hogy ket het alatt mennyit fejlodott a gear a karin kicsit gyanus volt.

    tippekert koszi: invigorating mar 30as szinten van szoval huzom fel hogy ha kell, akkor be tudjam rakni.

    bracer tekintetben meg szinten koszi a tippet, vegul lett ra megoldas, miutan kiesett kb ket slave bonds es ket steady strikers, mind atrollolas utan BiSkent ha stimmelt volna az elemental ag (persze nem). aztan a lacuninal elkapott a harci ideg, es visszaalltam fire agra (20/478/28as fire soj volt taskaban).

    namost, mai tapasztalatok:
    - cold aggal valami gyanus. kb ket hete 21 secen vagyok ghomnal, ami figyelembe veve, hogy a karira kerult egy TT is kozben furava valt. anno egyik forumon olvastam egy anomaliat, hogy magasabb AS mellett tobb raketat es kevesebb spendert lo, ami spitfire turretnel nem problema, a coldosnal elegge
    - ehhez kepest fire aggal ghom 14 sec volt. ebben benne lehet a zsenialis lacuni es a jobb soj, nade 50% kulonbseg csak emiatt a ketto miatt eleg eros.
    - kiszedtem a custom engineeringet: mar van olyan 20% cooldown reductionom, 4 csapda meg riftboss hatasfokon se ront sokat. helyette bejott az awareness, avagy a tapasztalat az volt, hogy ha halok, jellemzoen elkerulheto dolgok miatt, amik ritkan tortennek. plusz pici idot nyerni negy csapdaval fegyverteny ha a dht le is utik. az awareness jo
    - bejott a vault a smoke screen helyett: ez trukkos, mert egyreszt kihaltabb rifteken sokat segit, masreszt olcsobb a tumble a smokenel, szoval ha sokszor kell gyorsan odebbugralni akkor meglepo modon jobb

    egy majdnem perfect balefire van a taskamban, ha talalok hozza socketelot akkor kiprobalom azt is. krider jelenleg az, ami a gearen a leggyengebbnek tunik a bombardier mellett. es azert annyira azok se rosszak vegulis.

    single 34 olyan 11:30 alatt lement, szoval ha holnap nem A5 imp (nem eri meg veluk foglalkozni annyira lassan toltik a csikot) vs executioner only elite riftet kapok akkor 35nek is meg kene lennie. na emiatt mondtam, hogy annyira azert nem vagyok ugyes:). mazlival talan 36 is menne.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák