Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bteebi veterán válasz  peter76bp

üzenetére peter76bp

üzenetéreNagyjából ezt akartam én is írni. Vannak egyébként kifejezetten flash alapú tárolókra specializálódott adatmentő progamok, de érdemes a GetDataBack-kel is próbálkozni. Azt hiszem én jártam már úgy (pen drive-nál), hogy a GetDataBack-kel nem tudtam adatot visszaállítani, más programmal viszont igen. Érdemes rákeresni a Google-lel ezekre a programokra. A legtöbbnek azt hiszem van próbaidőszaka, és jobb esetben nincs erős (pl. adathordozó méretbeli, visszaállított fájlméret/szám) korlátozás, tehát értelmesen ki lehet próbálni őket. Hogyha valamelyik programmal nem sikerülne az adatmentés, akkor se csüggedj, és próbálj ki egy másikat, hátha  . Sőt, ha nem sikerült mindent visszaállítanod, akkor is érdemes lehet kipróbálni másik programot is, soha se lehet tudni. A GetDataBack egyébként nagyon jó, én csak ajánlani tudom. Szerintem majd a "Sustained file system damage" beállítással próbálkozz benne. . Sőt, ha nem sikerült mindent visszaállítanod, akkor is érdemes lehet kipróbálni másik programot is, soha se lehet tudni. A GetDataBack egyébként nagyon jó, én csak ajánlani tudom. Szerintem majd a "Sustained file system damage" beállítással próbálkozz benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Sőt, ha nem sikerült mindent visszaállítanod, akkor is érdemes lehet kipróbálni másik programot is, soha se lehet tudni. A GetDataBack egyébként nagyon jó, én csak ajánlani tudom. Szerintem majd a "Sustained file system damage" beállítással próbálkozz benne.
. Sőt, ha nem sikerült mindent visszaállítanod, akkor is érdemes lehet kipróbálni másik programot is, soha se lehet tudni. A GetDataBack egyébként nagyon jó, én csak ajánlani tudom. Szerintem majd a "Sustained file system damage" beállítással próbálkozz benne.