- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Androidos tablet topic
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
- 

gipsztigris addikt válasz  SUPREME7

üzenetére SUPREME7

üzenetéreSzélsőséges körülmények között lehet, hogy 2-4 nap, de inkább mondanám az 1-1,5 nap üzemidőt ami áll nálam állandóan bekapcsolt wifiből, bluetoothból, automata fényerőszabályzóból áll. Átlag 30-50 perc beszélgetés (céges telefonnak használom) rengeteg net, levelezés, ha autóban vagyok bluetooth fejegységhez kapcsolódik automatikusan. A lényeg, hogy a 2-4 nap szerintem is túlzás egy kissé, illetve ha mégis kibírja, akkor az a telefon már nem tölti be az okostelefon szerepét......szerintem. Van egy barátom aki esküszik arra, hogy a Samu Note 2 öt napig bírja neki töltés nélkül. Egyszer elmondta, hogy hogyan. Fényerő minimumra lehúzva, állandó 2G erőltetve, wifi, bluetooth kikapcsolva. Amikor valamire szüksége van csak akkor kapcsolja be. De kérdem én, hogy az emberfia 24 óránként legalább egyszer lefekszik aludni, akkor miért nem lehet feltenni töltőre?  
 Üzemidő világbajnokságra készülnek az emberek vajon? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- OLED monitor topic
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux Mint
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest