Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz hallador #147 üzenetére

ácsibácsi

én nem védem egyik gyártót sem, egyik termékét sem

tények azok tények

60/70 szériánál is próbáltad elbagatelizálni, hogy az teljesen jó, hogy van stick csak elfelejtettek hozzá középső gombot tervezni...aztán csak okéztad hogy epic fail, a 850-ben levő 10k-s noname kínai szar is az, nem kicsit hanem nagyon

sztem evidens, hogy ha van egy szint azt tartjuk, nem minden szériánál lentebb visszük...

rudi: lesd meg ezt, - balra 8540 hd+ jobbra 850 fhd - láttam már pár kijelzőt, ilyen ócskát azért még nem, 100k-s hd konzumernél sem - azt hittem garban cserélték erre valamiért random, de nem, ez gyárilag ilyen, látom is magam előtt a specit: valami qrva sz@rt vágjatok bele -
    rengeteg panaszkodnak notebook topikban is, hogy fáj a fejük, szemük stb, nem kell messzire menni - ezeknek legfőképp a tn-en kívül a pwm-es vezérlés az oka -
    ips el kezdett teret hódítani notebookokban, tavaly már 150k-s konzumer hp-nál is elérhető volt fhd ips, értelmesebb gépeknél mint fuji, dell konzumer 190-200k körül, de már egy ideje nem követem - és tn-ből is van értelmes mint tudjuk -
    de nyilván ezt tudod te is - nema felbontás a lényeg, nem attól lesz minőségi egy panel -

Új hozzászólás Aktív témák