- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Synology NAS
- [Re:] A Lenovo notebookok a játékos kedvűeket sem felejtették el
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nikon DSLR topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- [Re:] Kolink blog: luxus-obszervatórium gépház
Új hozzászólás Aktív témák
-
nakos1212
senior tag
Jön a Z13 és a Z16 is.
-
Reggie0
félisten
Szomoru, hogy 14" alatt semmi se jon.
-
awexco
őstag
X13s El mi a Szitu ? 🤷
I5-6600K + rx5700xt + LG 24GM77
-
btprg
aktív tag
-
fatpingvin
aktív tag
bennem az fogalmazódott meg, nyilván ez csak az én lázálmom, hogy a régi név továbbvitelével sajnálom hogy oda jutottunk hogy már csak x86 és x86 közül lehet választani. tudom hogy már nem IBM, de a thinkpad nekem fejben IBM maradt és az IBM név erősen egybecseng a nagy teljesítményű POWER processzorokkal. tudom hogy ilyesminek semmi realitása nincs de nekem ez jutott először eszembe.
[ Szerkesztve ]
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A kivétel próbára teszi a szabályt, nem pedig erősíti.
-
awexco
őstag
-
awexco
őstag
-
fatpingvin
aktív tag
-
Reggie0
félisten
válasz
fatpingvin #10 üzenetére
En az ocska, vekony ABS muanyag haztol vagyok ki. Egyszer szereltem ki-be a 2.5" HDD fiokjat es a csavar siman megrepesztette a bal also saroknal a hazat. De a csavarokat meg ossze se lehetett keverni(hossz miatt pl.), mert gyuruvel fixen bele volt rogzitva a fem hdd fiokba.
-
Reggie0
félisten
válasz
fatpingvin #14 üzenetére
ARM es barmilyen alternativ architekturaval az a baj, hogy nagyon sok program csak x86/x64-re van. Peldaul az osszes FPGA gyarto toolchainje/IDE-je.
[ Szerkesztve ]
-
fatpingvin
aktív tag
ezt az FPGA-s dolgot speciel nem tudtam, de azért ettől függetlenül ne csináljunk már úgy mintha a hétköznapi életre és esetleg a specifikusabb dolgokat igénylő feladatok jórészére csak x86 szoftverkörnyezet lenne...
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A kivétel próbára teszi a szabályt, nem pedig erősíti.
-
Reggie0
félisten
válasz
fatpingvin #17 üzenetére
Ja, persze, en is mar sok ideje kacerkodok az ARM rendszerrel. Csak meg baromira nem elterjedt, max olyan lajtos kiszerelesben, mint pl. a PineBook Pro.
-
fatpingvin
aktív tag
PBP szerintem annyira nem nyerő. értem hogy jó de vannak komolyabb ARM notik a piacon. ha a M1 GPU-jához meg végre sikerül összerakni valami alapszinten használható supportot az maga lesz a kánaán.
-
Reggie0
félisten
válasz
fatpingvin #21 üzenetére
Persze, az akkor volt jo, amikor ujdonsag volt.
M1-el az a baj, hogy apple, igy eleg valoszinu, hogy csak apple gepben fog elofordulni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Júniusig nem kevesebb, mint kilenc típussal bővül az IBM laptop üzletágát felvásárló vállalat portfóliója.
- Dell XPS 9510 15.6" 3.5K OLED Touch i7-11800H NVIDIA GeForce RTX 3050Ti 16GB 1.5TB SSD GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T480: i5 8250U,32GB RAM,512GB NVMe SSD,vil.MAGYAR bill,ujj.olv,2xakku,Win 10 Pro
- ASUS ROG STRIX GeForce GTX 1080 Ti OC 11GB
- Steam - Uplay - Origin - Epic PC játék kulcsok a LEGOLCSÓBBAN!
- Új Lenovo ideapad 5 Prémium Ultrabook -30% 14" Bivaly AMD Ryzen 5 4600U 6Mag 8GB 512GB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: 2100Labs
Város: Budapest
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest