- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdk.112
aktív tag
válasz
lionhearted #71 üzenetére
Na, ez egy kitűnő ötlet.
-
válasz
Pete55555 #41 üzenetére
Végre valaki látja benne ezt a felhasználási módot.
Dockolóra vele, aztán lehet fullhdban is dolgozni, nem csak 10"on...
Valami limitálható trinity APUs verzió jól mutatna, tabletként le lenne lőve a fele, dockolón/hálózatról meg bekapcsolna minden, és akkor a fogyasztás sem szállna el.
-
törölt tag
válasz
Pete55555 #66 üzenetére
az a baj, hogy laptopból nagyon kevés a tényleg jól hordozható, és iszonyat drágák, mobilról meg nagyon kényelmetlen a netezést megoldani mondjuk 2 hétig, ha az ember sokat utazik.
én is örülnék egy 12-13"-os gépnek, ami <1kg és billentyűzetes, de akár táblaként is lehet használni, valami fasza kijelző van benne (mondjuk IPS panel, 1900x1200-as felbontással), és megy 15+ órát akksiról netezéssel/videóval.
még a droid sem zavarna annyira rajta, bár asztali rendszeren kényelmesebb a multitask megoldása. -
cashzoli
aktív tag
Ígéretes, talán az ára már annyira nem
-
opr
nagyúr
Van valami oka annak, hogy minden gyártó atommal hozza ki ezeket a fosokat?
Egy APU ennyivel rosszabb megoldás lenne, vagy csak a gyártók szimplán nyalják továbbra is az intel s*ggét valamiért? -
Geller72
veterán
Gondlom, Debian is szépen elmegy rajta..
.
-
CalcioPoli
csendes tag
Gondolom azért ára is lesz , de nekem nem tetszik ...
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Sokat szídják, hogy Windows így meg úgy, de én 1 hónap Androidos telefonhasználat után nem rohanok bármilyen komolyabb munkavégzésre alkalmatlan eszköz vásárlására. Egy ilyen talbet az idális, 10", remek felbontás, IPS panel, komplett Windows programtámogatás és több, normál USB portok hogy azt kössek rá amit akarok. Egy gond van, hogy ez aligha lesz 100.000 forint alatt megkapható, annyiért meg már jobb alternatíva egy laptop, vagy akkor már feleannyiért egy Nexus7. 70.000 forintot kiadnék érte.
-
margithid
veterán
válasz
#16820480 #50 üzenetére
Hát nem tudom, hogy erre érdemes lenne-e még költeni, hisz a gyenge láncszem mindenképpen a processzor.
Amúgy msot nekem is elég lassúcska a notebookom, mivel virtuális gépet futattok és még több más progi is megy, ez azért a celeron B800-at is belassítja, de tervezek venni egy 4 magos asztalit, igy a notebookon tényleg csak netezni fogok, arra pedig jó ideig tökéletes lesz. -
Levi941127
senior tag
Ez biztos jó cucc lesz, de az ára?!
-
törölt tag
válasz
margithid #49 üzenetére
igen, lassan egy éves gép, de már akkor kifutó modell volt. elkövettem azt a hibát, hogy elhittem, irodai munkára elég kell legyen az is. talán egy ssd-vel még lehetne rajta gyorsítani, mert a vinyó műveletek lassítják be nagyon (3-5 másodperc, mire egy "save as" dialógus feljön), de mivel céges, így nem olyan egyszerű, hogy kicsierélem benne, még ha nem is drága alkatrész már.
-
Mogcaa
aktív tag
kiváncsi vagyok mi lesz ebből a cuccból, ami eddig biztos az a horror ár :S
-
jacis
nagyúr
Frankó kis gépek lesznek itt. Már ez is nagyon tetszetős.
-
Jaj-jaj!
Elnézem ezeket a tabletteket. Tetszenek, menők.
Szemezgetek velük gondolatban, de sajna minden próbálkozásom elveszik ott, hogy sokat gépelek.
Érintős "izé' halál számomra! /Felhívom egy kedves ismerősömet és veszek egy használt MacBook Prót inkább.../
-
Pete55555
addikt
válasz
Cyberpunk #12 üzenetére
Pontosan.
Trinity APU-t bele !!!!!!!!!!
(#16) Syl: Szvsz nem akar senki desktop alkalmazásokat használni rajta "tabletként" , viszont, ha elég lenne a teljesítménye, akkor én kiválthatnám vele, az itthoni asztalimat úgy, hogy lenne egy tabletem, laptopom (vmilyen rácsatolható billel + egérrel ) és itthon asztaliként is tudnám használni a nagy monitorra kötve, meg persze rádugnék egy külső merevlemezt is...stb.
-
azopi74
addikt
A hibrid az új divat.
-
azopi74
addikt
Érdekes, hogy nem rinyál a lenovo a surface miatt, mint az acer. Ez konstruktívabb hozzáállás.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Oppenheimer #35 üzenetére
Bocs gépelek, néha nem jön össze mit akarok.
-
^Clown
addikt
válasz
Napfénysüti #29 üzenetére
Szerintem nem reális az 1000 dolcsi alatti árazás
-
Napfénysüti
nagyúr
Külsőre bejön. Kíváncsi lennék az árára.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Oppenheimer #22 üzenetére
Sírók, ha az MS tud egy Sandy-s procit belepakolni, de más meg jön az Atommal. Nem hiszem, hogy egy Celeron, vagy valami ULV-s jószágból nem férne bele egy.
-
tdk.112
aktív tag
válasz
Oppenheimer #22 üzenetére
Mert az ősrégi E6700-am köröket ver rá. Na persze majdnem tízszer annyit fogyaszt, de amíg hasonló teljesítmény tableten nem elérhető, addig nem lesz tabletem, bármennyire is szeretnék.
Annak, aki csak netezik, meg Word-özik, annak megfelel egy ilyen teljesítményű proci, de komoly munkára alkalmatlan.
Én a tabletes életet úgy képzelem el, hogy van a tablet, meg otthon hozzá a nagy kijelző meg a billentyűzet és az egér, és amikor nem otthon kell a cucc, akkor felkapom, és oda viszem a kistáskámban, ahova akarom, és nagyrészt ugyanazt meg tudom vele csinálni, mint otthon.
-
Oppenheimer
nagyúr
Mért sírtok az Atom miatt? Erősebb, mint a jelenlegi ARM socok
-
-
törölt tag
a formaterv nagyon jó, de ilyen paraméterekkel számomra teljesen érdektelen. ARM alapokon sokkal jobb lehetne, normálisabb felbontású kijelzővel, nagyobb üzemidővel, stb. úgy látszik az Intel szeretné a netbookok után a tablet piacon is értékesíteni a hulladék hardvereket. még szerencse, hogy azért nem TN paneles lesz...
-
afk22
tag
Azert Atom es Atom kozott is van kulonbseg... nagy kerdes, hogy mi lesz benne. Nekem van egy W8-as fejlesztoi verzios AMD C60-as tabletem, aminel letezik boven erosebb Atom. A tablet akadasmentesen mukodik. Atomnak egy gondja van a vidkartya... Azert gyanitom, hogy teljesen jol lesz hasznalhato igy is ez a tablet, nem lesz lassu normal hasznalathoz.
Szerintem ez boven 1000 dollar alatt lesz. A surface van belove 1000 dollarra, es az Ivy Bridge . Ez valoszinuleg az ARM-osok folott lesz nem sokkal, mert ez "teljes" erteku x86-os gep...
-
.mf
veterán
Atom? Miért
Reménykedek, hogy még valaki más is kihoz a MS Surface-hez hasonló kaliberű vassal ellátott gépet.
Nem értem, a MS-nak több esze van, mint a hardvergyártóknak együttvéve? Ők kihagyták az atomot, játéktabletnek ott az ARM-os RT-vel, munkára pedig i5 teljes W8-cal. S talán még jobb árban is adják őket... -
Cyberpunk
félisten
Érdekes volt, egészen amíg meg nem láttam hogy "Atom". Majd szóljanak ha procit is adnak hozzá...
-
Syl
nagyúr
Kíváncsi vagyok hány ezer dollár lesz az ára. Valamint az a 10 óra üzemidő nekem nagyon hihetetlen.
-
r4z
nagyúr
Ha például az androidos telefonomon a böngészőben végzek ujjgyakorlatot, nincs rámutatás, mindent egyből kattintásnak tekint, ha hozzáérek. Ezt a rámutatást lehetne megoldani a Sony technológiájával.
Rolly: Köszi az infót. Eddig még nem volt tabletem, de ezek szerint megvan oldva ez is, csak jó lenne, ha ez pen nélkül is menne.
-
-
NomarCube
csendes tag
Nagyon ütős. Gondolom az ára is az lesz.
-
r4z
nagyúr
Itt már el tudnám képzelni a Sony-féle, kijelző felett is érzékelő technológiát, olyan programoknál jól jöhet, ahol az egérmutató egy elem fölé viteléhez is kapcsolódik akár egy megjelenítési funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest