-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garada
őstag
nagyon fasza lett a játék

-
solaris17
aktív tag
Végre lesz mivel játszani.

-
Snip3r_HUN
addikt
-
aizen92
addikt
Már vártunk!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#25) Snip3r_HUN : nem sajnáljuk tőled. de ha már minden topicba beírtad, hogy nyertél egy Thiefet, akkor minimum egy logout beszámolót kérünk a játékról!

-
Snip3r_HUN
addikt
Steam-ről előtölthető !!!!

-
saelin
veterán
-
imibogyo
veterán
Köszi mindenkinek! Akkor megveszitek nekem együttérzésből a játékot?

-
Nazara
őstag
Erről a játékról eddig valahogy lemaradtam, pedig a korábbi részeket eléggé kedveltem.
Sandbox játékmenet lesz?
-
Snip3r_HUN
addikt
Steamen már aktiválva van, már csak a feloldásra várok

-
gianni85
veterán
-
Mister_X
nagyúr
-
parkasz
senior tag
Grat a gyerkőchöz!
Amúgy nálunk is van már két csimota is, a nagyobbik most lett ovis.
Családapák figyelem! Egy saját tapasztalaton alapuló jó tanács következik:
Szerezzetek be minél több körökre osztott játékot. Azt könnyebb abbahagyni. Én csak egyszer mondtam azt, hogy egy pillanat és megyek, csak elmentem. Amit utána kaptam az asszonytól .......![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Nordic
Közösségépítő
-
19_OsY_81
aktív tag
Várós... :-)
-
BoneDragon
veterán
-
aizen92
addikt
Dishonored óta talán az első Single, ami oda fog kötni!
Nagyon várom már, de az első értékeléseket és teljes gameplay videókat megvárom. többször nem esek a türelmetlenségem csapdájába
-
tDr1v3r
veterán
Eddig nem nagyon érdekelt, de ezt meg a Mantle-s gameplay trailert megnézve azért nem kicsit tetszik ez nekem... azért megvárom a kritikákat majd, de nagy valószínűséggel ezt váltom majd ki az AMD kuponos oldalán.
-
.LnB
titán
-
Reaper
őstag
Trailer alapján nagyon várós, remélem az irányítás, és a hangulat olyan lesz mint az elődök.
-
mentoloshypo
senior tag
Királyság lesz.
-
WongFeiHong
senior tag
Idei év legjobb trailere eddig szerintem.
-
CocooN-z
őstag
-
imibogyo
veterán
No problemo. Amúgy kb. igaz is. Ha hardvert veszek azt kiszúrja (nem ért hozzá, de ahhoz bezzeg van szeme ha valamit veszek, cserélek). Szoftverre rá bírom fogni, hogy virágbolti verzió ez a kiskapu. Persze megveszem, mert szeretem támogatni a fejlesztőket és szeretnék még pár év múlva is minőségi PC-s játékokkal játszani, de ezt neki nem kell tudnia. Más megcsalás pedig szóba sem kerülhet.

-
CocooN-z
őstag
-
gianni85
veterán
-
imibogyo
veterán
Jöhet, jöhet, jöhet.....

(#2) gianni85: nekem egyelőre baba-project van futóban, 5 napja született a fiam, szóval most oda mennek a pénzek, de már nagyon várom én is, hogy beszerezhessem. Szerintem maximum pár hónapon belül ez meg is fog történni nálam is. Csak asszonypajti meg ne tudja.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)