- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
***még inkább nem értem, hogy hogy érv az, hogy nem baj, ha hangos a gép.***
Na, akkor kerdeznek valamit.
A hangos Neked mit jelent? Mit ertesz a hangos szo alatt??
Egy 1000 ft-os gyari venti sem biztos, hogy olyan hangos hogy akar az zavaro legyen, vagy egy 5 ezer ft-os venti is tud halk lenni.
De itt megint az jon elo, ki mire hasznalja a gepet..
Egy E2140-re nem kell 30ezres hutes, az elvan joforman barmilyen 5000 ft-os hutovel meg passzivan is szerintem.
Egy 3770K-ra vagy egy 3960x-re meg ne akarjon venni az ember 10ezer forintert egy passziv hutest.
Ha komolyabban terheli az ember, akkor arra meg szerintem a temaban szereplo huto sem eleg, plane ha meg huzva is vagyon a kicsike.
Nem hiszem, hogy egy Noctua vagy barmely 15-20k kornyeki ventis huto olyan zavaro lenne, hogy az ember falnak szalad tole, holott teljesitmenyben szerintem veri ezt a nagy valamit.
Nem hiszem, hogy a Noctua 2*500rpm visitott volna zavaroan ki a gepbol.De azert igy mar merem mondani, hogy probalj ki egy jatekot fulessel, es fules nelkul, majd irj rola velemenyt mi volt a kulonbseg koztuk.
Ha jol tudom, itt nem vga hutesrol beszelunk, hanem procirol.
Azzal viszont mindenki tisztaban van, hogy a ref kartyak (plane nem egy hd6450 teljesitmenyben) kicsit zajossak.
De egy nem ilyen eros vga-nak is van hangja, igaz nem ekkora..
Es akkor ezen megy a vita, hogy most passziv egy proci huto, vagy van alatta egy 10k-s amin megy egy 14es venit 10-15dB-en?
Epp ezt mondtam, hogy ha az ember jatszik, nem a procihuton lesz a hangsuly, hanem minden mas elviszi a hangot. De olvass vissza..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest