- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt majd ki kell probalnom
-
Chp
őstag
Igazán örülök ennek a döntésnek, jó azért látni, hogy sokrétűen és változatos témákban írtok. Annak pedig, hogy mostmár Windows Phone-nal kapcsolatosan is megindult valami előrelépés, kifejezetten jó hír, mert sajnos mindenhol el volt hanyagolva - Az Androidhoz és az alma megoldásaihoz képest - szóval nagy érdeklődéssel fogom olvasni a továbbiakban is a hasonló témájú írományokat.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Mint azt bizonyára észrevetted, tartalmilag kissé átalakult a Gamepod. Ez már a második Windows Phone bemutató az elmúlt napokból; heti szinten két mobilos játék van tervben, a fókusz pedig nem az Androidon lesz, mert azokról mindenhol lehet olvasni. Persze azért nem marad majd ki, de a Windows Phone, az iOS és adott esetben a BB 10 is fókuszban lesz, bár ott sajnos elég kevés az exkluzív cím.
-
Chp
őstag
Nahát - nahát, WP-nal kapcsolatos cikk? Helyes.
-
satz18
őstag
Na kijátszottam. Meglehetősen rövid játék, nekem a történet meglehetősen zavaros, nem igazán tudtam elkapni a fonalat. Nem tudtam a szövegre koncentrálni miközben kerestem a tovább utat és közben letakartam az ujjammal a feliratot. Ha lesz új chapter, azért folytatom a mókát.
-
alevan
őstag
Köszi. Imádom az ilyen játékokat, de erről a darabról nem halottam még.
-
HaJózsi
aktív tag
Érdekes játéknak tűnik, szedem is. Köszi a bemutatót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Filmvilág
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged